مقاله مقایسه و بررسی زمان خشک شدن و درصد شکستگی دو رقم شلتوک طارم و جلودار در دو حالت خشک کردن مستمر و خشک کردن همراه با استراحت دهی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه و بررسی زمان خشک شدن و درصد شکستگی دو رقم شلتوک طارم و جلودار در دو حالت خشک کردن مستمر و خشک کردن همراه با استراحت دهی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه و بررسی زمان خشک شدن و درصد شکستگی دو رقم شلتوک طارم و جلودار در دو حالت خشک کردن مستمر و خشک کردن همراه با استراحت دهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه و بررسی زمان خشک شدن و درصد شکستگی دو رقم شلتوک طارم و جلودار در دو حالت خشک کردن مستمر و خشک کردن همراه با استراحت دهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه و بررسی زمان خشک شدن و درصد شکستگی دو رقم شلتوک طارم و جلودار در دو حالت خشک کردن مستمر و خشک کردن همراه با استراحت دهی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
کاهش رطوبت شلتوک توسط خشک کن های کارخانه های شالیکوبی یکی از روشهای متداول نگهداری آن است. انتخاب روش صحیح خشک کردن و دقت در انجام این کار تأثیر زیادی بر کیفیت محصول و کاهش میزان ضایعات آن دارد. خشک کردن مصنوعیمی تواند شکستگی و ترکهای داخلی در دانه شلتوک ایجاد کند که این ترکها زمینه را برای شکسته شدن کامل دانه در طول عملیات بعدی فراهم می کنند. هرگاه در خشک کن های برنج کنترل لازم بر روی میزان رطوبت نهایی دانه صورت نپذیرد ممکن است کاهش رطوبت بیش تر و یا کمتر از حد لازم بوده و موجب افزایش تنش های داخلی، افزایش ترک و شکست و همچنین افزایش زمان خشک شدن شلتوک شود. در این آزمایش زمان خشک شدن و درصد شکست دو رقم شلتوک طارم و جلودار در سه دمای ۴۰و ۵۰و۶۰ درجه و در حالت خشک کردن به روش مستمر و متداول و همچنین خشک کردن همراه با استراحت دهی در طول فرایند خشک کردن برای رقم طارم مورد بررسی و مقایسه قرار گرفته است رطوبت نمونه از ۱ ± ۱۱ درصد به ۱ ± ۹ درصد کاهش داده شد . نتایج نشان می دهدهرچه دمای خشک کردن بالاتر انتخاب شود، زمان خشک کردن شلتوک کمتر می شود اما بصورت چشمگیری درصد شکست آن بالامی رود ورقم طارم درصد شکست کمتری نسبت به جلودار دارد. همچنین استراحت دهی در هنگام خشک کردن، راندمان زمان و کیفیت برنج را بالا می برد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.