مقاله بررسی خواص ضد میکروبی محصولات واکنش مایلارد در قهوه


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص ضد میکروبی محصولات واکنش مایلارد در قهوه دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص ضد میکروبی محصولات واکنش مایلارد در قهوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص ضد میکروبی محصولات واکنش مایلارد در قهوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص ضد میکروبی محصولات واکنش مایلارد در قهوه :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
در جهان امروز تقاضا برای مواد غذایی با ماندگاری بالا روز بروز افزایش پیدا می کند و یکی از راه های نیل به این هدف استفاده از نگهدارنده ها و مواد ضدمیکروبی در مواد غذایی می باشد . مواد ضدمیکروبی ممکن است طبیعی یا سنتتیک باشد. قهوه یکی از متداول ترین مواد کشاورزی است که ضروری ترین مرحله در طی فراوری آن Roasting می باشد که در طی این مرحله واکنش مایلارد رخ می دهد ملانوئیدین های حاصل از واکنش مایلارد Millard Reaction Products بدلیل دارا بودن بار منفی در قهوه دارای فعالیت ضد میکروبی می باشند. مقاله حاضر مروری بر پدیده ی مایلارد در قهوه و مکانیسم فعالیت ضد میکروب محصولات این واکنش دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.