مقاله بررسی تاثیر شرایط محیطی بر روی برخی از خصوصیات کیفی زعفران خوراکی (Crocus sativus L) در مناطق مشکین شهر ، رضوانشهر و شاهرود


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر شرایط محیطی بر روی برخی از خصوصیات کیفی زعفران خوراکی (Crocus sativus L) در مناطق مشکین شهر ، رضوانشهر و شاهرود دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر شرایط محیطی بر روی برخی از خصوصیات کیفی زعفران خوراکی (Crocus sativus L) در مناطق مشکین شهر ، رضوانشهر و شاهرود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر شرایط محیطی بر روی برخی از خصوصیات کیفی زعفران خوراکی (Crocus sativus L) در مناطق مشکین شهر ، رضوانشهر و شاهرود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر شرایط محیطی بر روی برخی از خصوصیات کیفی زعفران خوراکی (Crocus sativus L) در مناطق مشکین شهر ، رضوانشهر و شاهرود :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
زعفران (Crocus sativus L) گیاهی است چند ساله و از خانواده زنبق که به خوبی با سرزمین های خشک و نیمه خشک سازگار شده و هر ساله شده و هر ساله تولید کلاله می کند. زعفران به خاطر خصوصیات عطر، طعم و رنگش ، ادویه خوراکی بسیار ارزشمندی می باشد. بررسی برخی خصوصیات زعفران بر اساس استاندار د ملی جهت تعیین کیفیت زعفران ضروری است. مونه های کلاله زعفران از مناطق (نواحی) مشکین شهر، شاهرود و رضوان شهر جمع آوری گردید. گل ها تقریبا در یک زمان از روز (ساعت ۸-۳قبل از ظهر) با دست چیده شده و به سرعت کلاله ها از گل ها جدا شده در شرایط سایه (به مدت ۰۱-۸ روز) خشک شد و برای تعیین درصد جرمی خاکستر کل، خاکستر نامحلول در اسید و عصاره محلول در آب سرد به آزمایشگاه تستا منتقل شد. درصد جرمی خاکستر کل برابر استاندارد ملی ایران به شماره ۰۰۱۱، درصد خاکستر نامحلول در اسید برابر استاندارد ملی ایران به شماره ۰۱۲۱ و درصد عصاره محلول در آب سرد برابر استاندارد ملی ایران به شماره ۰۳۰۱ تعیین شد. تجزیه آماری نشان داد که خاکستر کل (درصد بر حسب ماده خشک) ، خاکستر نامحلول در اسید (درصد بر حسب ماده خشک ) و عصاره محلول در آب سرد (درصد بر حسب ماده خشک) ، اختلاف بسیار معنی داری (۱%>p) را در بین مکان های آزمایشی نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.