مقاله بررسی تاثیر کود نانو بیولوژیک و سطوح مختلف ورمی کمپوست بر روی صفات کیفی کدوی تخمه کاغذی در کرمانشاه


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر کود نانو بیولوژیک و سطوح مختلف ورمی کمپوست بر روی صفات کیفی کدوی تخمه کاغذی در کرمانشاه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر کود نانو بیولوژیک و سطوح مختلف ورمی کمپوست بر روی صفات کیفی کدوی تخمه کاغذی در کرمانشاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر کود نانو بیولوژیک و سطوح مختلف ورمی کمپوست بر روی صفات کیفی کدوی تخمه کاغذی در کرمانشاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر کود نانو بیولوژیک و سطوح مختلف ورمی کمپوست بر روی صفات کیفی کدوی تخمه کاغذی در کرمانشاه :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در تولید گیاهان دارویی باید به کیفیت مواد موثر توجه ویژه نمود. یکی از اقدامات موثر برای تولید گیاه دارویی سالم استفاده از کودهای بیولوژیک و آلی است از اینرو در سال ۱۳۹۲ در مزرعه تحقیقاتی جهاد داشنگاهی کرمانشاه آزمایشی به صورت کرت های خورده شده بر پایه بلوک کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. تیمارها شامل عامل ورمی کمپوست (V) در پنج سطح (v1=0 و v2=3 و v3=6 و v4=9 و v5=12 تن در هکتار) و عامل کود نانو بیولوژیک (N) در دو سطح (شاهد=N0 و N1=1/5 کیلو در هکتار) می باشد. نتایج نشان داد که اثر متقابل کود نانوبیولوژیک در ورمی کمپوست بر روی پروتئین دانه بسیار معنیدار (۰/۰۱>P) بود اما بر روی روغن دانه اثر معنی داری را نشان نداد. اثر متقابل کود نانو بیولوژیک و ورمی کمپوست بر روی محتوی نیتروژن برگ معنی دار بود (۰/۰۵>P). نتایج مقایسه میانگین نشان داد که اثر متقابل کود نانوبیولوژیک در ورمی کمپوست بر روی پروتئین دانه و محتوی نیتروژن برگ معنی دار بود اما بر روغن دانه تاثیر معنی داری نداشت. میزان ۳۵-۳۶% پروتئین دانه و ۴۸-۴۳% روغن برای دانه کدوی تخمه کاغذی تحت شرایط این تحقیق گزارش شد که نشانگر ارزش غذایی بالای این گیاه و کیفیت مناسب تولید در شهر کرمانشاه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.