مقاله بررسی تنوع هاپلوتایپی در ژنوتیپ های گندم نان


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع هاپلوتایپی در ژنوتیپ های گندم نان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع هاپلوتایپی در ژنوتیپ های گندم نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع هاپلوتایپی در ژنوتیپ های گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع هاپلوتایپی در ژنوتیپ های گندم نان :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
گندم (Triticum aestivum. L) جزو یکی از سه غله مهم جهان می باشد و حدود یک پنجم کالری مصرفی انسان را تشکیل می دهد. در سال های اخیر که رشد جمعیت جهان افزایش یافته است برای تغذیه همه افراد نیاز به غذای بیشتری می باشد. از اینرو بشر نیاز به روش های اصلاح نباتات دارد. یکی از روش های اصلاح نباتات استفاده از روش یافتن مکان صفت کمی و بررسی وراثت انواع الل های مربوط به این صفات می باشد. در این مطالعه به منظور یافتن الگوی هاپلوتایپی ۵۲ ژنوتیپ گندم نان که اکثر آنها از توده های بومی بودند در مزرعه تحقیقاتی شماره ۱ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان کشت گردیدند. بعد از برداشت نمونه برگ از ژنوتیپ ها از هر کدام DNA استخراج گردید. در این پژوهش از شش جفت آغازگر SSR برای یافتن الگوی هاپلوتایپی هر آغازگر در زنوتیپ ها استفاده گردید. این شش ژنوتیپ جفت آغازگر از دو کروموزوم ۴B و ۷D انتخاب گردیدند. آغازگرهای مورد بررسی عبارتند از GWM998، GWM1084 ، GWM930 ، GWM163 ، GWM44 ، GWM295 . بیشترین تنوع اللی در GWM998 با ده الل مشاهده شد. باندهای هر ژنوتیپ برای شش آغازگر یک گروه هاپلوتایپی را تشکیل می دهد و در مجموع ۵۱ ژنوتیپ در ۴۶ پروه هاپلوتایپی قرار گرفتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.