مقاله بررسی خصوصیات شیمیایی خاک تحت تاثیر گوگرد گرانوله، باکتری تیوباسیلوس و کود ورمی پلاست در زراعت لوبیا قرمز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خصوصیات شیمیایی خاک تحت تاثیر گوگرد گرانوله، باکتری تیوباسیلوس و کود ورمی پلاست در زراعت لوبیا قرمز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات شیمیایی خاک تحت تاثیر گوگرد گرانوله، باکتری تیوباسیلوس و کود ورمی پلاست در زراعت لوبیا قرمز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات شیمیایی خاک تحت تاثیر گوگرد گرانوله، باکتری تیوباسیلوس و کود ورمی پلاست در زراعت لوبیا قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات شیمیایی خاک تحت تاثیر گوگرد گرانوله، باکتری تیوباسیلوس و کود ورمی پلاست در زراعت لوبیا قرمز :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
به منظور بررسی خصوصیات شیمیایی خاک تحت تاثیر گوگرد گرانوله، باکتری تیوباسیلوس و کود ورمی کمپوست در زراعت لوبیا قرمز آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار اجرا شد. فاکتور کود گوگرد شامل گوگرد گرانوله در سه سطح صفر (S0)، و ۵۰۰ (S1)، و ۱۰۰۰ (S2) کیلوگرم در هکتار و فاکتور ورمی کمپوست در دو سطح صفر (V0) و ۵ تن در هکتار (V1) و فاکتور تیوباسیلوس در دو سطح عدم مصرف (T0) و مصرف تیوباسیلوس (T1) اعمال شد. نتایج نشان داد که ورمی کمپوست تاثیر معنی داری در سطح ۵% بر درصد کربن آلی خاک داشته و همچنین اثر متقابل گوگرد و تیوباسیلوس و اثر متقابل گروگرد و ورمی کمپوست نیز در سطح ۵% معنی دار شد. اثر اصلی گوگرد در سطح ۱% و اثر متقابل سه گانه در سطح ۵% تاثیر معنی داری بر میزان شوری دااشته است و بیشترین میزان شوری در اثر متقابل سه گانه هنگامی بود که ۱۰۰۰ کیلوگرم بر هکتار گوگرد با عدم مصرف تیوباسیلوس و ورمی کمپوست همراه بود. اثر اصلی گوگرد و ورمی کمپوست در سطح ۵% و همچنین اثر متقابل گوگرد و تیوباسیلوس و اثر متقابل گوگرد و ورمی کمپوست در سطح ۱% بر میزان نیتروژن خاک معنی دار شدند و بیشترین تاثیر وقتی مشاهده شد که ۵۰۰ کیلوگرم بر هکتار گرانوله با مصرف ورمی کمپوست همراه بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.