مقاله ارزیابی مقایسه ای فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی جغجغه (Prosopis Farcta) از دو منطقه زابل و کاشان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی مقایسه ای فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی جغجغه (Prosopis Farcta) از دو منطقه زابل و کاشان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی مقایسه ای فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی جغجغه (Prosopis Farcta) از دو منطقه زابل و کاشان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مقایسه ای فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی جغجغه (Prosopis Farcta) از دو منطقه زابل و کاشان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی مقایسه ای فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی جغجغه (Prosopis Farcta) از دو منطقه زابل و کاشان :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
با توجه به اینکه هیچ گزارشی در رابطه با خواص انتی اکسیدانی این گیاه در دست نیست در این تحقیق برای نخستین بار به پیرامون اثرات آنتی اکسیدانی به دور روش مهار رادیکال آزاد پایدار ۲، ۲- دی فنیل-۱- پیکریل هیدرازیل (DPPH) و آزمون بی رنگ شدن بتاکاروتن پرداخته شده است. گیاه مورد مطالعه از دو منطقه زابل و کاشان جمع آوری ، خشک و عصاره متانولی آن به روش سوکسله استخراج شد. آزمون های انجام شده نشان دهنده آن است که فعالیت انتی اکسیدانی اجزای مختلف گیاه در دو منطقه مشابه بوده است. نتایج آزمون مهار رادیکال آزاد به روش DPPH نشان دهنده ان است که مقدار IC50 عصاره متانولی ریشه و سرشاخه گیاه در هر دو منطقه زابل و کاشان و عصاره متانولی غلاف میوه نرسیده کاشان کمتر از مقدار استاندارد BHT می باشد. در آزمون بی رنگ شدن بتاکاروتن در حضور لینولئیک اسید با مقایسه میزان درصد مهار عصاره ها با استاندارد BHT نتیجه می گیریم که تمامی عصاره های به جز عصاره غلاف میوه نرسیده و رسیده کاشان که از قدرت مهار رادیکال آزاد متوسطی برخوردار است دارای قدرت مهار رادیکال آزاد نسبتا خوبی هستند . با توجه به خواص انتی اکسیدانی بالایی که در این مطالعه مشاهده شد امید است که با جداسازی عصاره اجزای این گیاه بتوان به انتی اکسیدان های قوی و طبیعی دست یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.