مقاله بررسی انرژی مصرفی درفرایند خشک نمودن ذرت جهت بهینه سازی خشک کن ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی انرژی مصرفی درفرایند خشک نمودن ذرت جهت بهینه سازی خشک کن ها دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی انرژی مصرفی درفرایند خشک نمودن ذرت جهت بهینه سازی خشک کن ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی انرژی مصرفی درفرایند خشک نمودن ذرت جهت بهینه سازی خشک کن ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی انرژی مصرفی درفرایند خشک نمودن ذرت جهت بهینه سازی خشک کن ها :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

ذرت به عنوان یک غله با ارزش غذایی بالا بصورت خشک مصرف میشود خشک کردن ذرت باعث نگهداری طولانی مدت آن درنتیجه استفاده طولانی تر از آن درتغذیه خوراک دام و طیور می شود دراین تحقیق به بررسی خشک شدن لایه نازک ذرت به منظور محاسبه انرژی مورد نیاز پرداخته شده است آزمایشها با استفاده از یک خشک کن آزمایشگاهی که قابلیت کنتر لدما و سرعت هوای ورودی به محفظه را داشت صورت پذیرفت عملیات خشک کردن ذرت از میزان رطوبت اولیه ۴ ۴درصد تا رطوبت نهایی ۱۹ درصد برپایه خشک درچهارسطح سرعت هوا ۱و۲و۳و۴متر برثانیه و دو سطح دمای ۵۰و۶۰ درجه سانتیگراد انجام شد افزایش دمای هوا منجر به کاهش انرژی مصرفی شده ولی افزایش سرعت هوا تاثیر عکس داشته است کمترین مصرف انرژی مربوط به دمای ۶۰درجه سانتیگراد و سرعت ۱متربرثانیه بود و بیشترین مصرف انرژی مربوط به دمای ۵۰درجه سانتیگراد و سرعت ۴متر برثانیه بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.