مقاله ارزیابی و مقایسه ویژگی های شیمیایی روغن زیتون رقم ماری در دو منطقه گرگان و سرپل ذهاب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی و مقایسه ویژگی های شیمیایی روغن زیتون رقم ماری در دو منطقه گرگان و سرپل ذهاب دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی و مقایسه ویژگی های شیمیایی روغن زیتون رقم ماری در دو منطقه گرگان و سرپل ذهاب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی و مقایسه ویژگی های شیمیایی روغن زیتون رقم ماری در دو منطقه گرگان و سرپل ذهاب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی و مقایسه ویژگی های شیمیایی روغن زیتون رقم ماری در دو منطقه گرگان و سرپل ذهاب :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در این پژوهش خصوصیات شیمیایی روغن میوه زیتون رقم ماری در دو منطقه جغرافیایی مختلف گرگان و سرپل ذهاب مورد بررسی قرار گرفت و بهترین نوع زیتون از نظر کمیت و کیفیت روغن استحصال شده تعیین گردید. روغن به روش فشاری و سانتریفیوژ استخراج گردید. آزمایشات شامل تشخیص طیف اسیدهای چرب با استفاده از کروماتوگرافی گازی و شاخص های کیفی (ضریب خاموشی و عدد پراکسید و کلروفیا و کارتنوئید) بود. تجزیه اسیدهای چرب با دستگاه گاز کروماتوگرافی اختلاف معنی داری را نشان داد. نتایج حاصل نشان داد اسید اولئیک در اسیدهای چرب درصد غالب را به خود اختصاص می دهند میزان اسیدهای چرب پادلتیک، استارئیک و لینولئیک و لینولنیک موجود در رقم ماری گرگان بیشتر بود از طرف دیگر اسید اولئیک رقم ماری سر پل ذهاب بیشتر بود. در ارتباط با شاخص های کیفی ارقام زیتون مورد بررسی نیز تفاوت معنی دار در سطح یک درصد مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.