جداسازی باکتری های اسید لاکتیکی تولید کننده اگزوپلی ساکارید از ماست گوسفندی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی باکتری های اسید لاکتیکی تولید کننده اگزوپلی ساکارید از ماست گوسفندی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی باکتری های اسید لاکتیکی تولید کننده اگزوپلی ساکارید از ماست گوسفندی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی باکتری های اسید لاکتیکی تولید کننده اگزوپلی ساکارید از ماست گوسفندی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی باکتری های اسید لاکتیکی تولید کننده اگزوپلی ساکارید از ماست گوسفندی :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده مقاله:

محصولات لبنی می توانند منبع غنی از انواع باکتریهای اسید لاکتیکی با خواص کاربردی فراوان باشند که یکی از این ویژگی ها تولید اگزوپلی ساکارید است. اگزوپلی ساکاریدها پلیمرهایی با وزن مولکولی بالا هستند که از واحدهای قندی تشکیل شده اند و توسط میکروارگانیسم ها به محیط اطراف ترشح می شوند . اگزوپلی ساکاریدهای تولیدی قادرند به عنوان ماده افزودنی با اثرات سلامت بخشی مورد استفاده قرار گیرند. در این تحقیق باکتریهای اسید لاکتیکی موکوئیدی و طنابی شکل از شیر و ماست گوسفندی با کشت بر روی محیط های MRS آگار و M17 آگار جداسازی شدند. نمونه های اولیه از چندین روستای اطراف ارومیه جمع آوری شده بودند، برای بررسی تنوع گونه ها و توانایی تولید اگزوپلی ساکارید از نمونه های جدا شده، تعداد ۲۲ گونه لاکتوباسیل از طریق PCR جداسازی و شناسایی شدند.۱۳ گونه از این لاکتوباسیل های گرم مثبت و کاتالاز مثبت قادر به تولید اگزوپلی ساکارید بودند. این باکتریها عبارتند از : Enterococcus faecalis, Lactobacillus sakei, Lactobacillus casei,Lactobacillus buchneri, Lactobacillus rhamnisus, Lactobacillus sanfrancisensis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus brevis, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus helveticus, Lactobacillusacidophilus, Lactobacillus delbruckii, Lactobacillus reuteri .مقدار تولید اگزوپلی ساکارید باند شده و آزاد با روش فنل/اسید سولفوریک اندازه گیری شد. مقادیر اگزوپلی ساکارید باند شده ۴۰ تا ۶۵/۴۶ میلی گرم بر لیتر و مقادیر اگزوپلی ساکارید آزاد ۱۰۳/۱۵ تا ۱۳۶/۶۳ میلی گرم بر لیتر بود. بیشترین مقدار EPS باند شده مربوط به شیر خام و بیشترین مقدار EPS آزاد مربوط به ماست بود. ماست ترش از نظر هر دو نوع EPS کمترین مقدار را به خود اختصاص داده بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.