مقاله مطالعه اثرات ضد باکتریایی برخی اسانس های گیاهی علیه باکتریهای لاکتوکوکوس گارویه، یرسینیا راکری وآئروموناس هیدروفیلا


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثرات ضد باکتریایی برخی اسانس های گیاهی علیه باکتریهای لاکتوکوکوس گارویه، یرسینیا راکری وآئروموناس هیدروفیلا دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثرات ضد باکتریایی برخی اسانس های گیاهی علیه باکتریهای لاکتوکوکوس گارویه، یرسینیا راکری وآئروموناس هیدروفیلا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثرات ضد باکتریایی برخی اسانس های گیاهی علیه باکتریهای لاکتوکوکوس گارویه، یرسینیا راکری وآئروموناس هیدروفیلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثرات ضد باکتریایی برخی اسانس های گیاهی علیه باکتریهای لاکتوکوکوس گارویه، یرسینیا راکری وآئروموناس هیدروفیلا :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
در این تحقیق اثرات ضد باکتریایی اسانس های هیدروالکلی ۴ گیاه دارویی مرزه بختیاری، زیره سبز، مورد،آویشن و موادموثره آویشن شامل کارواکرول و تیمول، بر سه باکتری بیماریزای مهم ماهی آئروموناس هیدروفیلا، یرسینیا راکری ولاکتوکوکوس گارویه( مورد بررسی قرار گرفت. همه این اسانس ها دارای اثرات ضد باکتریایی بر برخی باکتریهای بیماریزای انسان و حیوانات خونگرم بودند. برای تعیین قدرت ضد باکتریایی اسانس ها از روش های استاندارد تهیه رقت در لوله برای تعیینحداقل غلظت باکتری کشی MBC و حداقل غلظت مهار رشد MIC و نیز انتشار دیسک استفاده گردید. نتایج مشخصنمود که در بین اسانس های استفاده شده اسانس مرزه بختیاری با میزان MIC 21 میلی گرم در میلی لیتر و قطر هاله / برابر ۵ عدم رشد ۳۳ میلی متر بیشترین خاصیت ضد باکتریایی را روی باکتریهای آئروموناس هیدروفیلا و MIC=6.25 و قطر هالهعدم رشد ۲۱ میلی متر بر وری باکتری یرسینیا راکری و MIC=12.5 و قطر هاله عدم رشد ۲۵ میلی متر بر روی باکتریلاکتوکوکوس گارویه مورد بررسی داشته ا ند، اسانس زیره سبز به میزان MIC=25 و MBC=25 و قطر هاله عدم رشد ۲۵ و ۱۱ میلی متر بر دو باکتری آئروموناس هیدروفیلا و لاکتوکوکوس گارویه و بر باکتری یرسینیا با MIC=25 وMBC=50 و قطر هاله عدم رشد ۲۵ میلی متر را مورد بررسی داشت ، مورد به میزان MIC=12.5 و MBC=25 وقطر هاله عدم رشد ۲۱,۲۴میلی متر بر روی دو باکتری بر روی باکتری لاکتوکوکوس گارویه باMIC=25 , MBC=50 مورد برسی داشته و اویشن و مواد موثره آن کاروا کرول و تیمول دارای مورد بررسی قرار گرفت که آویشن دارای MIC=25 ,MBC=50و قطر هاله عدم رشد ۱۲ و۱۷/۵میلی متر بر ر دو باکتری آئروموناس هیدروفیلا و یرسینیا راکری مورد بررسی داشته و بر روی باکتری لاکتوکوکوس گارویه با MIC=12/5 , MBC=25 و قطر هاله عدم رشد ۲۵ میلی متر مورد بررسی داشته و در مورد دو ماده موثره تیمول با MIC=6/3 و MBC=12/5 و قطر هاله عدم رشد ۱۲ میلی متر برباکتری آئرو موناس هیدروفیلا و بر روی باکتری یرسینیا راکری MIC=25 و MBC=25 و قطر هاله عدم رشد ۱۲ میلی متر بیشترین اثر داشت. بطور کلی می توان نتیجه گرفت که اولا حساسیت سه باکتری بیماریزای مورد مطالعه به ۴ اسانسگیاهی این تحقیق بسیار متفاوت می باشد و ثانیاً با توجه به اثر مناسب اسانس گیاهان مورد بررسی بر روی این سه عامل بیماریزای ماهی، لازم است امکان استفاده از آنها در درمان و پیشگیری از بیماریهای باکتریایی ماهی ارزیابی گردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.