مقاله بررسی اثر آللوپاتی علف هرز سوروف (Echinochloa crus-galli L) بر ویژگی های جوانه زنی بذور برنج (Oryza sativa L)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر آللوپاتی علف هرز سوروف (Echinochloa crus-galli L) بر ویژگی های جوانه زنی بذور برنج (Oryza sativa L) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر آللوپاتی علف هرز سوروف (Echinochloa crus-galli L) بر ویژگی های جوانه زنی بذور برنج (Oryza sativa L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آللوپاتی علف هرز سوروف (Echinochloa crus-galli L) بر ویژگی های جوانه زنی بذور برنج (Oryza sativa L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر آللوپاتی علف هرز سوروف (Echinochloa crus-galli L) بر ویژگی های جوانه زنی بذور برنج (Oryza sativa L) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
هدف این تحقیق بررسی اثر آللوپاتی علف هرز سوروف بر ویژگی های جوانه زنی بذور برنج (رقم دم سیاه) به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملا تصادفی و با ۳ تکرار انجام شد. تیمارها شامل عصاره آبی اندام هوایی و ریشه علف هرز سوروف در ۴ غلظت ۲۵ ، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ درصد و آب مقطر (شاهد) بود. در آزمایش جوانه زنی برای هر سطح تیمار ۱۰ بذر در هر پتری کشت شد. برخی خصوصیات جوانه زنی بذور شامل درصد جوانه زنی ، درصد جوانه زنی نسبی، سرعت جوانه زنی و متوسط زمان جوانه زنی اندازه گیری شد. نتایج آماری نشان داد که با افزایش غلظت عصاره آبی اندام هوایی و ریشه علف هرز سوروف شاخص های ذکر شده کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.