مقاله بررسی اثر NAA و BAP بر کالوس زایی ریزنمونه های آفتابگردان زینتی (Helianthus annuus L.) در شرایط درون شیشه ای


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر NAA و BAP بر کالوس زایی ریزنمونه های آفتابگردان زینتی (Helianthus annuus L.) در شرایط درون شیشه ای دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر NAA و BAP بر کالوس زایی ریزنمونه های آفتابگردان زینتی (Helianthus annuus L.) در شرایط درون شیشه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر NAA و BAP بر کالوس زایی ریزنمونه های آفتابگردان زینتی (Helianthus annuus L.) در شرایط درون شیشه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر NAA و BAP بر کالوس زایی ریزنمونه های آفتابگردان زینتی (Helianthus annuus L.) در شرایط درون شیشه ای :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
آفتابگردان زینتی (Helianthus annuus L) یکی از گل های زینتی خانواده Asteraceae و بومی غرب آمریکا است. این گیاه برای کاشت در حاشیه، گلدان، و نیز به عنوان گل بریدنی به کار می رود. اولین قدم برای دستیابی به پیشرفت در برنامه های بهنژادی افتابگردان زینتی پیشرفت در تکنولوژی کشت درون شیشه ای گونه های این گیاه است . به منظور بررسی اثر هورمون های NAA و BAP بر کالوس زایی ریزنمونه های آفتابگردان زینتی آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با سه تکرار (هر تکرار شامل ۵ شیشه کشت) انجام شد. به منظور گندزدایی بذرها از الکل ۷۰ درصد و هیوپوکلریت سدیم استفاده گردید. جوانه زنی بذرها در محیط کشت MS بدون هورمون به مدت ۱۰ روز انجام شد. در این آزمایش از دو ریزنمونه کوتیلدون و هیپوکوتیل ، هورمون NAA در سه سطح (۰/۲۵، ۰/۵ و ۱ میلی گرم در لیتر) و هورمون BAP در سه سطح (۰، ۰/۱، و ۰/۲۵ میلی گرم در لیتر) استفاده گردید. نتایج نشان داد که بیشترین میزان کالوس از ریزنمونه هیپوکوتیل در محیط کشت MS حاوی ۱ میلی گرم در لیتر NAA و ۰/۱ میلی گرم در لیتر BAP به دست آمد که با وزن کالوس در سایر تیمارها تفاوت معنی داری داشت. کمترین وزن کالوس در ریزنمونه کوتیلدون در محیط کشت MS حاوی ۰/۲۵ میلی گرم در لیتر NAA به دست آمد که با وزن کالوس حاصل از ریزنمونه هیپوکوتیل در محیط کشت MS حاوی ۰/۲۵ میلی گرم در لیتر NAA تفاوت معنی داری نداشت. کالوس تولیدی حاصل از دو ریزنمونه زرد رنگ بود و از نظر نوع کالوس، کالوس حاصل از ریزنمونه هیپوکوتیل ساختار متراکم داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.