مقاله بررسی اثر بازدارندگی عصاره زیره سیاه (Carum carvi) بر فساد باکتریایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر بازدارندگی عصاره زیره سیاه (Carum carvi) بر فساد باکتریایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر بازدارندگی عصاره زیره سیاه (Carum carvi) بر فساد باکتریایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر بازدارندگی عصاره زیره سیاه (Carum carvi) بر فساد باکتریایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر بازدارندگی عصاره زیره سیاه (Carum carvi) بر فساد باکتریایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
استفاده از مواد نگهدارنده گیاهی یکی از راه های جلوگیری از فساد گوشت آبزیان به شمار می رود . هدف از این پژوهش بررسی تاثیر ضد اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره زیره سیاه (Carum carvi) به عنوان نگهدارنده طبیعی بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در معرض هوا در دمای ۱±۴ درجه سانتی گراد بود. نمونه ها در ۲ گروه شامل : گروه کنترل (غوطه ور در آب مقطر) و گروه آزمون (غوطه وری ۳۰ دقیقه در عصاره زیره سیاه ۱/۵ درصد حجمی -حجمی) تقسیم و در معرض هوا بسته بندی و در دمای یخچال نگهداری شدند. در یک دوره ۱۵ روزه آزمون میکروبی شمارش کلی باکتری های هوازی مزوفیل و سرماگرا انجام شد. بر اساس نتایج آزمون میکروبی هوازی مزوفیل و سرماگرا در نمونه های تیمار و کنترل در روز ۱۲ به ترتیب (۰/۰۱±۷/۰۹، ۰/۰۱±۹/۱۰، و ۰/۰۱±۶/۰۶ و ۰/۰۳±۷/۷۲) می توان نتیجه گرفت نمونه های تیمار شده با عصاره زیره سیاه ۵ روز بیشتر از نمونه کنترل قابل مصرف بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.