مقاله بررسی اثر ساکارز بر تولید سولفارافان در گیاهچه های Lepidium draba


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ساکارز بر تولید سولفارافان در گیاهچه های Lepidium draba دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ساکارز بر تولید سولفارافان در گیاهچه های Lepidium draba  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ساکارز بر تولید سولفارافان در گیاهچه های Lepidium draba،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ساکارز بر تولید سولفارافان در گیاهچه های Lepidium draba :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
ازمک (Lepidium draba) یک علف هرز چند ساله با سیستم ریشه عمیق و متعلق به خانواده شب بو (Brassicacea) است .این متابولیت دارای اثرات زیستی و بیولوژیکی مختلفی از قبیل فعالیت های آنتی اکسیدانی ، آنتی باکتریایی، ضد التهابی، ضد قارچی است و در تنظیم چرخه سلولی، مهار رشد و تکثیر سلول های سرطانی موثر می باشد. در این تحقیق اثر غلظت های مختلف ساکارز (صفر (به عنوان شاهد)، ۵۰، ۱۰۰،۲۰۰و ۴۰۰ میلی گرم بر لیتر) بر تولید سولفرافان در گیاهچه های ۷ روزه L. draba در قالب طرح کاملا تصادفی با دو تکرار مستقل مورد بررسی قرار گرفت و مقدار سولفارافان با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) سنجیده شد. نتایج حاصل نشان داد با افزایش غلظت ساکارز میزان تولید سولفاران نسبت به نمونه شاهد افزایش معنی داری یافته بود. نتایج حاصل نشان دهنده اثرات مثبت ساکارز بر سنتز گلوکوزینولات گلوکورا فانین به عنوان پیش ماده سنتز سولفارافان می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.