مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی میوه گیاه Vaccinium arctostaphylosبر اشرشیا کلی بیماری زای گوارشی در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی میوه گیاه Vaccinium arctostaphylosبر اشرشیا کلی بیماری زای گوارشی در شرایط آزمایشگاهی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی میوه گیاه Vaccinium arctostaphylosبر اشرشیا کلی بیماری زای گوارشی در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی میوه گیاه Vaccinium arctostaphylosبر اشرشیا کلی بیماری زای گوارشی در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی میوه گیاه Vaccinium arctostaphylosبر اشرشیا کلی بیماری زای گوارشی در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
زمینه و هدف: باکتری اشرشیاکلی یکی از پاتوژن های فرصت طلبی می باشد که موجب بروز عفونت دستگاه گوارشی ، دستگاه ادراری ، سپتی سمی، و مننژیت می گردد. این مطالعه به منظور بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه Vaccinium arctostaphylos بر روی اشرشیاکلی بیماری زای گوارشی طراحی شده است. روش بررسی: پس از تهیه عصاره متانولی از میوه گیاه واکسینیوم آرکتوستافیلوس (به دو روش خیساندن و سوکسله) ، اثر ضد میکروبی این گیاه روی دو سویه استاندارد و دوازده سویه بالینی اشرشیا کلی با استفاده از روش انتشار در آگار بررسی گردید. با استفاده از روش میکرودایلوشن حداقل غلظت مهار کنندگی (MIC) و حداقل غلظت کشندگی (MBC) تعیین شد. نتایج با استفاده از آزمون های آنالیز واریانس یک طرفه ، تی مستقل، دانکن و من ویتنی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها: تمام سویه های مورد مطالعه نسبت به عصاره متانولی میوه گیاه واکسینیوم آرکتوستافیلوس حساس بودند. میانگین قطر هاله عدم رشد ناشی از عصاره ها بر باکتری های مورد آزمون در محدوده ۲۴-۶/۶ به دست آمد. فرض برابری میانگین قطر هاله عدم رشد در شش غلظت رد شد (۰/۰۰۱<P)، همچنین مقادیر MIC بین ۵۰ تا ۲۰۰ میلی گرم بر میلی لیتر و مقادیر MBC بین ۱۰۰ تا ۴۰۰ میلی گرم بر میلی لیتر تعیین گردید.نتیجه گیری: عصاره متانولی تهیه شده از میوه گیاه واکسینیوم آرکتوستافیلوس بر روی رشد باکتری اشرشیاکلی اثر مهار کنندگی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.