مقاله طراحی و ساخت خشک کن برودتی آزمایشگاهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله طراحی و ساخت خشک کن برودتی آزمایشگاهی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله طراحی و ساخت خشک کن برودتی آزمایشگاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی و ساخت خشک کن برودتی آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله طراحی و ساخت خشک کن برودتی آزمایشگاهی :
تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
در طراحی خشک کن برودتی آزمایشگاهی بطور کلی چند بخش به عنوان قسمتهای اساسی در نظر گرفته شده اند که عبارتند از محفظه چمبر، قفسه ها، کندانسور یخ و سیستمهای گرمایش چمبر، تبرید کندانسور و خلاء ،محاسبات مربوط به هر قسمت با توجه به ظرفیت تعریف شده برای دستگاه قابلیت ها و کاربردی که برای آن در گزارش مرحله طراحی مقدماتی تعریف شده، صورت گرفته است. به این ترتیب دستگاه دارای یک محفظه چمبرجداگانه است که از طریق یک لوله انعطاف پذیر به قطر داخلی ۰۵ میلی متر به محفظه کندانسور یخ متصل می شود. در داخل چمبر تعداد پنج قفسه آلومینیومی در نظر گرفته شده که چهار عدد آنها برای بارگذاری مواد قرار می گیرندو بالاترین قفسه تنها به عنوان صفحه تشعشعی عمل می کند. گرمایش قفسه ها از طریق المنتهای الکتریکی تأمینمی شود. برای اعمال کنترل دمای مناسب با توجه به تنوع مواد و شکل فرآیند تغییر دما، یک دستگاه کامپیوتر وظیفه اجرای عملیات کنترل اتوماتیک، نمایش و ارتباط با اوپراتور و ذخیره اطلاعات را به عهده خواهد داشت.بارگذاری به صورت فلاسک از طریق یک لوله چند راهه که مستقیماً به کندانسور یخ متصل می شود، نیز می تواند انجام گیرد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.