مقاله طراحی و ساخت خشک کن سیلندری دو استوانه ای


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی و ساخت خشک کن سیلندری دو استوانه ای دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی و ساخت خشک کن سیلندری دو استوانه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی و ساخت خشک کن سیلندری دو استوانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی و ساخت خشک کن سیلندری دو استوانه ای :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
دستگاه خشک کن سیلندری ازنوع دواستوانه ای اتمسفریک که ظرفیت طراحی آن براساس تولید شیرخشک کم چربی به میزان ۵۰کیلوگرم درروز با رطوبت نهایی ۳درصد انجام گرفته است ماده اولیه دستگاه شیرکم چربی با رطوبت اولیه ۷۵درصدبوده که پس ازطی مراحل فیلتراسیون و پاستوریزاسیون هموژنیزه گردیده و سپس به فضای بین دوسیلندر ریخته میشود برای بالا بردن قابلیت انعطاف دستگاه جهت تولید ماده خشک شده دیگر نظیر پودرمیوه جات غذای کودک پودرخون و پودراب پنیر با مشخصات فیزیکی و رطوبت های نهایی مختلف ازیک کنترل کننده دورموتور جریان متناوب استفاده میشود که پس ازتقلیل دورآن توسط مجموعه گیربکس و چرخ زنجیر شرایط سرعت دورانی متغیر بین ۰تا۱۴ دوردردقیقه برای سیلندرهافراهم میگردد تجهیزات دستگاه ازدوبخش تجهیزات اصلی شامل مجموعه سیلندرها مجموعه مکانیزم جداکننده مواد مجموعه سیستم انتقال قدرت سیستم تغذیه ماده اولیه پایه و تابلوی کنترل و تجهیزات جانبی شامل سیستم بخاردهی دستگاه مرکب ازدیگ بخار و کلیه وسایل و اتصالات مربوط به سیستم لوله کشی خط بخارمی باشد مواداولیه مورداستفاده دراین دستگاه عمدتا ازنوع میله گرد ورق و مقاطع فولادی بوده که به لحاظ شرایط خاص کارکرد آن ازنظر رطوبت مجموعه سیلندرها ازنوع فولاد زنگ نزن ودرسایر مجموعه ها ازنوع فولادمعمولی و یامقاوم به سایش استفاده شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.