مقاله تأثیر باکتری Pediococcus acidilactici روی شاخصهای تنظیم اسمزی ماهی گرین ترور Aequidens rivulatus


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر باکتری Pediococcus acidilactici روی شاخصهای تنظیم اسمزی ماهی گرین ترور Aequidens rivulatus دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر باکتری Pediococcus acidilactici روی شاخصهای تنظیم اسمزی ماهی گرین ترور Aequidens rivulatus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر باکتری Pediococcus acidilactici روی شاخصهای تنظیم اسمزی ماهی گرین ترور Aequidens rivulatus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر باکتری Pediococcus acidilactici روی شاخصهای تنظیم اسمزی ماهی گرین ترور Aequidens rivulatus :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در یک دوره آزمایشی ۶۰ روزه اثر باکتریPediococcus acidilacticiتنظیم اسمزی ماهی گرین ترور بررسی شد. برای این آزمایش ۲ تیمار غذایی شاهد و باکتریP.acidilacticiدر نظر گرفته شد. برای این آزمایش از ۳۰۰ عدد ماهی گرین ترورAequidens rivulatus (green terror)0/11±۲/۴۵ استفاده شد. در انتهای دوره آزمایشی میزان یون های موثردر تنظیم اسمزی سرم این ماهیان مورد اندازه گیری قرار گرفت. با آنالیز آماری مشخص شد که اختلاف معنی داری بین میزان یون سدیم۱۷۸/۵mmol/l وکلر۱۲۳/۸mmol/lدر تیمارهای آزمایشی وجود داردp<0/05 همچنین نتایج نشان داد که مقدار گلوکز۰/۹g/mlو لاکتات۲/۷g/ml در تیارهای تغذیه شده با باکتری به طور معنی داری نسبت به تیمار شاهد اختلاف آماری داردp<0/05 نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که باکتریP.acidilacticiتاثیرمثبتی بر تنظیم اسمزی ماهی گرین ترور دارد و این باکتری را میتوان در جهت مقاوم کردن این ماهی در برابر تنش های موثر بر تنظیم اسمزی به عنوان پروبیوتیک، به کار برد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.