مقاله تولید ماست بدون چربی باجایگزینی قطعات بلوط وگردوبه روش صنعتی و بررسی خواص میکروبی و حسی آنها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تولید ماست بدون چربی باجایگزینی قطعات بلوط وگردوبه روش صنعتی و بررسی خواص میکروبی و حسی آنها دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید ماست بدون چربی باجایگزینی قطعات بلوط وگردوبه روش صنعتی و بررسی خواص میکروبی و حسی آنها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید ماست بدون چربی باجایگزینی قطعات بلوط وگردوبه روش صنعتی و بررسی خواص میکروبی و حسی آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید ماست بدون چربی باجایگزینی قطعات بلوط وگردوبه روش صنعتی و بررسی خواص میکروبی و حسی آنها :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
هدف ازاین تحقیق تولید ماست بدون چربی با جایگزین کردن قطعات بلوط و گردودرشرایط صنعتی و ارزیابی خواص میکروبی و حسی آنها می باشد نتایج حاکی ازاین بود که بیشترین تعداد کلیفرم ها و اشریشیاها درگروه های ازمایشی ماست گردویی به ترتیب درروز سوم ازمایش دیده شد بیشترین تعدادکپک ها و مخمرها درگروه های ازمایشی ماست غنی شده با بلوط و گردودرروز هفتم ازمایش دیده شد ماست غنی شده با گردوباکسب امتیاز ارزیابی حسی بسیاربالاتری نسبت ماست بلوط بسیارمناسب جهت استفاده و صنعتی سازی محصول شناخته شد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.