مقاله تحلیل منطقه ای ده ایستگاه حوزه رودخانه زریینه روداستان آذربایجان غربی باروش هیبرید وتحلیل با نرم افزارSPSS


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل منطقه ای ده ایستگاه حوزه رودخانه زریینه روداستان آذربایجان غربی باروش هیبرید وتحلیل با نرم افزارSPSS دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل منطقه ای ده ایستگاه حوزه رودخانه زریینه روداستان آذربایجان غربی باروش هیبرید وتحلیل با نرم افزارSPSS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل منطقه ای ده ایستگاه حوزه رودخانه زریینه روداستان آذربایجان غربی باروش هیبرید وتحلیل با نرم افزارSPSS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل منطقه ای ده ایستگاه حوزه رودخانه زریینه روداستان آذربایجان غربی باروش هیبرید وتحلیل با نرم افزارSPSS :

تعداد صفحات:۲۶
چکیده:
تحلیل جریانهای کمینه روشی برای برآورد خشکسالی هیدرولوژیک است که در مناطق فاقد آمارکافی، مورد استفاده قرار می گیرد و متکی بر آمار واقعی بوده و نتایج آن قابل اعتمادتر می باشد. یکی از روشها در تحلیل منطقه ای جریان کمینه، روش هیبرید می باشد کهبرای غلبه بر مشکلات کمبود آمار در مناطق با تعداد ایستگاههای هیدرومتری کم و یا عدم وجود آمار کافی درداشتن تعداد ایستگاههامناسب است. هدف از این تحقیق ارزیابی روش هیبرید در برآورد جریان کمینه در استان آذربایجان غربی می باشد. به همین منطور ازروش جریان کمینه شاخص استفاده شد. در این مطالعه با بررسی کلیه ایستگاه های موجود درمنطقه مورد مطالعه، ۱۰ ایستگاههیدرومتری مناسب انتخاب گردید. سپس سری های جریان کمینه با تداوم ۳۰ روزه محاسبه و مناسبترین تابع توزیع که تابع لوگ پیرسون تیپ ۳ بود بر داده ها برازش داده شد و دوره بازگشتهای مختلف برآورد گردید. منطقه مورد بررسی بر اساس نتایج تحلیل خوشه ای در روش جریان کمینه شاخص و بر اساس مساحت در روش هیبرید گروهبندی شد. سپس مدلهای منطقه ای جریان کمینه طبق هردو روش مذکور تعیین و با آزمون خطا اعتبار دو روش بررسی شد. نتایج نشان داد که مدل هیبرید نسبت به روش جریان کمینه شاخص ، روش دقیقتر و قابل اعتمادتری انتخاب شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.