مقاله تاثیر کلرید سدیم، اسید استیک و آب داغ بر رساندن مصنوعی خرمای کبکاب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر کلرید سدیم، اسید استیک و آب داغ بر رساندن مصنوعی خرمای کبکاب دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر کلرید سدیم، اسید استیک و آب داغ بر رساندن مصنوعی خرمای کبکاب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کلرید سدیم، اسید استیک و آب داغ بر رساندن مصنوعی خرمای کبکاب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر کلرید سدیم، اسید استیک و آب داغ بر رساندن مصنوعی خرمای کبکاب :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
برداشت خرما در مرحله خارک و رساندن مصنوعی آن خسارات ناشی از آفات و پرندگان و ضایعات ناشی از عارضه خشکیدگی خوشه خرما را کاهش داده و نیز امکان شستشوی آسانتر و موثرتر آن را فراهم مینماید. این پژوهش به منظور بررسی اثر آب،استیک اسید و کلرید سدیم داغ بر رساندن مصنوعی خارک کبکاب در قالب طرح کاملاً تصادفی در ۳ تکرار انجام شد. میوهها، درمرحله خارک برداشت شده و در محلولهای کلرید سدیم و اسید استیک هر کدام در دو غلظت ۱و ۲%، ترکیبی از اسید استیک ۱%+کلرید سدیم ۱% و آب مقطر به عنوان شاهد به مدت ۵ دقیقه غوطهور شدند. هر کدام از تیمارها در دو دمای ۲۵ و ۶۰ درجه سانتیگراد اعمال شدند. بهترین نتیجه در تیمار اسید استیک ۲%۲۵ درجه سانتیگراد حاصل شد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.