مقاله بررسی ومقایسه خواص شیمیایی وحسی ماست بدون چربی با جایگزینی قطعات سبزیجات کنگروریواس


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ومقایسه خواص شیمیایی وحسی ماست بدون چربی با جایگزینی قطعات سبزیجات کنگروریواس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ومقایسه خواص شیمیایی وحسی ماست بدون چربی با جایگزینی قطعات سبزیجات کنگروریواس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ومقایسه خواص شیمیایی وحسی ماست بدون چربی با جایگزینی قطعات سبزیجات کنگروریواس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ومقایسه خواص شیمیایی وحسی ماست بدون چربی با جایگزینی قطعات سبزیجات کنگروریواس :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
ماست شیرتخمیرشده است که درسراسر جهان مصرف میشود این فراورده غذایی ازاین نظر که ارزش غذایی بالایی دارد عمدتا به دلیل کاهش میزان لاکتوزوحاوی غلظت بالای Ca2+ و نیز دارای اثرات زیست فعال مثبتی است دارای اهمیت ویژه ای است امروزه افزایش قابل توجهی درمصرف ماست درجهان بوجود آمده است بطوریکه خواص سلامتی زایی آن که باعث گسترش وسیع این محصول درجهان شده قابل توجه است علاوه براین طعم دهی به ماست ازطریق افزودن ترکیبات طبیعی و یاباافزودن ترکیبات طعم دهنده سنتزی انجام میشود که به عنوان منابع خوب انتوسیانین ها شناخته شده اند براین اساس دراین مقاله به بررس یو مقایسه ماست بدون چربی با جایگزینی فیبرسبزیجات کنگر و ریواس پرداخته تابتوان خواص فیزیکی و شیمیایی میکروبی و حسی ماست غنی شده با ریواس و کنگر با نمونه ماست شاهد مقایسه شود براین اساس باتوجه به هدف پژوهش ازروش تولید ماست قالبی و افزودن قطعات سبزیجات به صورت غیرمداوم استفاده شددراین پژوهش اثرافزودن قطعات سبزیجات کنگر و ریواس قبل ازتخمیر به ماست بدون چربی ۰/۵درصدوبررسی عامل زمان ۲۸و۲۱و۱۵و۳و۷روز برروی خواص شیمیایی و حسی نمونه ها بررسی شد براساس نتایج حاصله نگهداری زمان اثرمعنی داری برویژگیهای شیمیایی نمونه ها داشت ماست کنگر دارای بیشترین امتیاز حسی بوده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.