مقاله ارزیابی خطر بالقوه ناشی از مصرف کپور محلی آلوده به فلزات در زنان، کودکان مصرف کننده حاشیه تالاب انزلی با استفاده از مدل PHQ


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی خطر بالقوه ناشی از مصرف کپور محلی آلوده به فلزات در زنان، کودکان مصرف کننده حاشیه تالاب انزلی با استفاده از مدل PHQ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خطر بالقوه ناشی از مصرف کپور محلی آلوده به فلزات در زنان، کودکان مصرف کننده حاشیه تالاب انزلی با استفاده از مدل PHQ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خطر بالقوه ناشی از مصرف کپور محلی آلوده به فلزات در زنان، کودکان مصرف کننده حاشیه تالاب انزلی با استفاده از مدل PHQ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خطر بالقوه ناشی از مصرف کپور محلی آلوده به فلزات در زنان، کودکان مصرف کننده حاشیه تالاب انزلی با استفاده از مدل PHQ :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
امروزه فلزات سنگین در محیط زیست به دلیل قابلیت سمیت آنها وقتی که بیشتر از سطح مجاز هستند برای محیط زیست ما به عنوان یک نگرانی بزرگ محسوب شده اند. فلزات از روش های مختلف مانند فعالیتهای صنعتی وارد محیط زیست می شوند. در این بررسی غلظت سه فلز سمی غیر ضروری سرب، کادمیوم و کرم در بافت عضله کپورمحلی با استفاده از روش اسپکتروفتومتری جذب اتمی سنجش شد . بیشترین غلظت فلزات در بافت کپور محلی مربوط به عنصر سرب بود. میانگین غلظت سر ب ، کادمیوم و کروم در بافت عضله کپور محلی به ترتیب ۰/۴۴ ± ۱/۵۶، ۰/۰۴ ± ۰/۱۶ و ۰/۱۱ ± ۰/۸۳ میکرو گرم بر گرم وزن خشک بوده است و میزان خطر بالقوه ناشی از مواجهه با مصرف ماهیان در زنان و کودکان حاشیه تالاب انزلی با استناد به دستورالعمل سازمان حفاظت محیط زیست آمریکا تخمین زده شد. غلظت فلزات بدست آمده در مقایسه با استانداردهای جهانی در کپور محلی مقدار سرب (۰/۳۱ میکرو گرم بر گرم وزن تر) از استاندارد سازمان بهداشت جهانی( ۲۰۰۷) (۰/۳ میکروگرم بر گرم وزن تر) کمی بیشتر بدست آمد همچنین بر طبق نتایج بدست آمده بیشترین میانگین دوز مصرف روزانه به عنصر سرب اختصاص داشت. و در بررسی حاضر کودکان نسبت به زنان در خطر بیشتری در مواجهه با مصرف کپور ماهی هستند.با این وجود برآورد خطر بالقوه در بومیان در مورد همه عناصر مورد بررسی مقداری کمتر از ۱ را نشان داد که بیانگر این نکته است که مصرف مجاز کپور محلی خطری را برای مصرف کنندگان به دنبال نخواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.