مقاله استفاده ی بهینه اس ضایعات نان استان فارس در صنعت غذای دام و طیور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله استفاده ی بهینه اس ضایعات نان استان فارس در صنعت غذای دام و طیور دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استفاده ی بهینه اس ضایعات نان استان فارس در صنعت غذای دام و طیور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده ی بهینه اس ضایعات نان استان فارس در صنعت غذای دام و طیور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استفاده ی بهینه اس ضایعات نان استان فارس در صنعت غذای دام و طیور :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
ضایعات نان شامل ضایعات در مرحله ی تولید و مرحله ی مصرف است به منظور بررسی میزان ضایعات نان ها در نانوائی ها و در حین مصرف شهرستان فارس به ۱۲۰ خانوار کیسه هایی برای جمع آوری یک ماهه ی ضایعات نان ها داده شد و درانتهای فرصت یک ماهه میزان ضایعات خانوارها و سالم بودن ضایعات از حیث وجود قارچ یا گندیدگی بررسی گردید میانگین خرید نان لواش ۱۸۰ نان (تقریباً معادل ۲۰ کیلوگرم) در ماه و میانگین وزن ضایعات نان های سنتی در ماه ۱۰/۴کیلوگرم بود.از ۱۲۰ نمونه ی جمع آوری شده ی ضایعات ۹۱ نمونه فاقد هر گونه آلودگی میکروبی و ۲۹ نمونه به علت در معرض رطوبت قرار گرفتن واجد کپک ریزوپوس بودند. نتیجه گیری کار: به نظر می رسد اموزش های اولیه برای نحوه ی پخت و مصرف نان و هم چنین نگهداری از ضایعات خانگی ناکافی بوده و این امر هرچه سریع تر باید اصلاح گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.