مقاله بررسی تأثیر کمپوست و نیتروژن بر عملکرد سبزی جعفری Petroselinum crispum L.در شرایط آب وهوائی کرمان


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر کمپوست و نیتروژن بر عملکرد سبزی جعفری Petroselinum crispum L.در شرایط آب وهوائی کرمان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر کمپوست و نیتروژن بر عملکرد سبزی جعفری Petroselinum crispum L.در شرایط آب وهوائی کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر کمپوست و نیتروژن بر عملکرد سبزی جعفری Petroselinum crispum L.در شرایط آب وهوائی کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر کمپوست و نیتروژن بر عملکرد سبزی جعفری Petroselinum crispum L.در شرایط آب وهوائی کرمان :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
بهمنظور بررسی اثرات کود کمپوست و نیتروژن بر رشد و عملکرد سبزی جعفری، آزمایشی بهصورت اسپیلت پلات درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در چهار تکرار در سال ۱۹۳۱ در ایستگاه تحقیقات مرکز تحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی کرمان انجام شد. عاملهای اصلی و فرعی آزمایش بهترتیب شامل کمپوست در ۴ سطح ۰و۱۰و۲۰و ۹۱ تن در هکتار و کود حاوی نیتروژن )اوره( در چهار سطح ۰و۵۰و۱۰۰و۱۵۰کیلوگرم درهکتار بودند نتایج به دستآمده نشان داد که عملکرد بیولوژیک، ارتفاع بوته، طول و عرض برگ با افزایش میزان کمپوست از ۱ تا ۹۱ تن در هکتار، افزایش یافت؛ و کمترین مقدار در تیمار شاهد مشاهده گردید. همچنین افزایش نیتروژن از ۱ تا ۱۰۱ کیلوگرم در هکتار نیز بر صفات مزبور اثری افزایشی داشت. مقایسه میانگینها نشان داد که مصرف کمپوست و نیتروژن به- ترتیب بهمقدار ۹۱ تن و ۱۰۱ کیلوگرم در هکتار بیشترین عملکرد را بهدنبال داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.