مقاله امکان سنجی استفاده مجدد از پساب تصفیه خانه فاضلاب جهت استفاده کشاورزی (مطالعه موردی: تصفیه خانه فاضلاب چرمه سرایان)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امکان سنجی استفاده مجدد از پساب تصفیه خانه فاضلاب جهت استفاده کشاورزی (مطالعه موردی: تصفیه خانه فاضلاب چرمه سرایان) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکان سنجی استفاده مجدد از پساب تصفیه خانه فاضلاب جهت استفاده کشاورزی (مطالعه موردی: تصفیه خانه فاضلاب چرمه سرایان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان سنجی استفاده مجدد از پساب تصفیه خانه فاضلاب جهت استفاده کشاورزی (مطالعه موردی: تصفیه خانه فاضلاب چرمه سرایان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکان سنجی استفاده مجدد از پساب تصفیه خانه فاضلاب جهت استفاده کشاورزی (مطالعه موردی: تصفیه خانه فاضلاب چرمه سرایان) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
دفع پساب حاصل از تصفیه فاضلاب و استفاده مجدد از آن، به عنوان یکی از مسائل مهم در طرحهای جمع آوری و تصفیه فاضلاب مطرح می باشد. استفاده از فاضلاب تصفیه شده، عامل بسیار با ارزشی است که می تواند با مصرف مجدد نه تنها از آلودگی های محیطی بکاهد، بلکه به عنوان منبع جدید آب و منبع مهمی در باروری زمینهای کشاورزی، قسمت اعظم نیازهای آبی انسان را برطرف نماید. با توجه به مشکل کمبود آب در استان خراسان جنوبی، خصوصاً در شهرستان سرایان که منابع آب زیرزمینی آن بدلیل برداشت بیش از حد روبه کاهش است، استفاده مجدد از پساب فاضلاب تصفیه شده به عنوان یکی از راههای مقابله با کم آبی اهمیت فراوانی دارد. در این راستا امکان سنجی استفاده مجدد از پساب تصفیه خانه فاضلاب چرمه سرایان برای آبیاری کشاورزی مورد توجه قرار گرفت. این تصفیه خانه از نوع سیستم نیزار بوده که فاضلاب با دبی ۸۰ متر مکعب در روز تصفیه می شود. در این پژوهش پارامترهای کیفیت پساب خروجی اندازه گرفته شد. با توجه به آزمایشات صورت گرفته بر روی نمونه های پساب تصفیه شده، میانگین مقادیر پارامترهای PH، BOD، COD، TSS و کدورت به ترتیب ۷۲،(mg/l) 97، (mg/l)183، (mg/l)41 و (NTU)25 بدست آمد. مقایسه داده ها با استاندارد های سازمان حفاظت محیط زیست ایران نشان داد که استفاده از پساب خروجی برای استفاده در کشاورزی هیچگونه مشکلی نخواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.