مقاله حذف سورفکتانت های کاتیونی از محلول های آبی با استفاده از پنبه اصلاح شده به عنوان جاذب ارزان قیمت و با ظرفیت بالا


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله حذف سورفکتانت های کاتیونی از محلول های آبی با استفاده از پنبه اصلاح شده به عنوان جاذب ارزان قیمت و با ظرفیت بالا دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حذف سورفکتانت های کاتیونی از محلول های آبی با استفاده از پنبه اصلاح شده به عنوان جاذب ارزان قیمت و با ظرفیت بالا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حذف سورفکتانت های کاتیونی از محلول های آبی با استفاده از پنبه اصلاح شده به عنوان جاذب ارزان قیمت و با ظرفیت بالا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حذف سورفکتانت های کاتیونی از محلول های آبی با استفاده از پنبه اصلاح شده به عنوان جاذب ارزان قیمت و با ظرفیت بالا :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
آزادسازی مستقیم و غیر مستقیم مقدار زیاد سورفکتانت در محیط منتج به مشکلات زیادی در سلامت انسان و محیط زیست می گردد. از این رو، سورفکتانت ها بایستی قبل از ورود به محیط و در اختیار گرفتن در استفاده عموم، از آب ها حذف شود. یک شیوه موثر به منظور حذف سورفکتانت ها از محیط، استفاده از جاذب های بر پایه پنبه می باشد. در این مطالعه، سورفکتانت کاتیونی( N-Cetyl-CTAB (N,N,N-trimethylammonium bromide به به منظور حذف از محیط آبی انتخاب گردید. نتایج آزمایش نشان داد که این سورفکتانت کشش بسیار زیادی به منظور جذب در پنبه اصلاح شده دارد. آزمایشات به منظور بررسی راندمان پارامترهای نظیر : وزن جاذب، pH، دما، غلظت اولیه جذب شونده واثر نمک طراحی گردید. با افزایش غلظت نمک، راندمان حذف به آرامی کاهش می یابد. با افزایش دما، اثر منفی بر روی راندمان حذف مشاهده شد.با افزایش pH محلول، جذب CTAB افزایش پیدا نمود. مجموعه ای از آزمایشات ناپیوسته به منظوریافتن ایزوترم جذب پنبه اصلاح شده، انجام گردید. داده ها تعادلی سورفکتانت به خوبی با مدل لانگمویر مطابقت داشت. مدل لانگمویر، ماکزیمم جذب را ۹۰۹ میلی گرم بر گرم نشان داد که بیشتر از ظرفیت های گزارش شده تاکنون می باشد. معادلات سنتیکی شبه درجه اول، درجه دوم و نفوذ درون ذره ای تحقیق گردید.نتایج نشان داد که جذب، با معادل سنتیکی درجه دوم تطابق دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.