مقاله تولید نانولیپوزوم های حاوی عصاره آبی زرشک تاثیر ترکیبات تشکیل دهنده نانولیپوزوم بر پایداری و شاخص L نانولیپوزوم ها


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید نانولیپوزوم های حاوی عصاره آبی زرشک تاثیر ترکیبات تشکیل دهنده نانولیپوزوم بر پایداری و شاخص L نانولیپوزوم ها دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید نانولیپوزوم های حاوی عصاره آبی زرشک تاثیر ترکیبات تشکیل دهنده نانولیپوزوم بر پایداری و شاخص L نانولیپوزوم ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید نانولیپوزوم های حاوی عصاره آبی زرشک تاثیر ترکیبات تشکیل دهنده نانولیپوزوم بر پایداری و شاخص L نانولیپوزوم ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید نانولیپوزوم های حاوی عصاره آبی زرشک تاثیر ترکیبات تشکیل دهنده نانولیپوزوم بر پایداری و شاخص L نانولیپوزوم ها :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
نانو لیپوزوم ها دسته ای از نانو حامل ها بر پایه لیپیدهای قطبی هستند که قابلیت ریزپوشانی ترکیبات فعال آبدوست و ترکیبات چربی دوست دارند. در این پژوهش با هدف بررسی تاثیر غلظت های مختلف روغن (۳۵، ۳۰، ۲۵)، لسیتین (۷، ۵، ۳) و زرشک (۳، ۲، ۱) بر میزان حفاظت از مواد موثره زرشک ( آلکالوییدها، فلاونیدها و رنگدانه) و پایداری، انجام گرفت. بدین منظور ابتدا عصاره آبی زرشک را تهیه شده، سپس با استفاده از گلیسرول، لسیتین و روغن ریز پوشانی شد. و اثر غلظت های مختلف لسیتین، زرشک و روغن بر پایداری نانو لیپوزوم ها طی زمان به روش شاخص خامه ای شدن مورد بررسی قرار گرفته شد. نانولیپوزومهای با فرمول ساخت ( زرشک ۱ درصد، روغن ۳۵ درصد، لسیتین ۳ درصد) بالاترین پایداری را نشان دادند. دیگر ویژگی های نانولیپوزومهای حاوی زعفران شامل بررسی اندازه قطرات لیپوزومها با استفاده از روش عکسبرداری با میکروسکوپ و همچنین پارامتر رنگی L، در سامانه لیپوزومی نیز بررسی شدند و نتایج نشان داد که نانو لیپوزومهای حاوی زرشک با فرمول ساخت (زرشک ۱ درصد، روغن ۳۵ درصد، لسیتین۳ درصد) بهترین کیفیت را در نظر پایداری، رنگ، اندازه ی قطرات داشتند. نتایج نشان دادند که افزایش غلظت روغن، زرشک، لستین تاثیر معنی داری بر پایداری نانولیپوزومها داشته است (لستین و روغن با سطح احتمال ۱ درصد (P<0/01)، زرشک با سطح احتمال ۵ درصد (P<0/05). نمونه های حاوی روغن بالاتر، لستین کمتر و زرشک کمتر از نظر شفافیت نسبت به نمونه های دیگر شفاف تر بودند، زیرا دارای اندازه قطرات ریزتر و پایداری بیشتری نسبت به سایر نمونه ها بودند. همچنین زرشک در آنها بیشتر ریزپوشانی شده بود همچنین می دانیم که تغییرات کدورت یکی از شاخص های حساس در تغییر اندازه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.