مقاله توسعه پایدار فضایی – مکانی نواحی روستایی با استفاده ازGIS(مطالعه موردی روستای زازران از توابع شهرستان فلاورجان)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله توسعه پایدار فضایی – مکانی نواحی روستایی با استفاده ازGIS(مطالعه موردی روستای زازران از توابع شهرستان فلاورجان) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توسعه پایدار فضایی – مکانی نواحی روستایی با استفاده ازGIS(مطالعه موردی روستای زازران از توابع شهرستان فلاورجان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توسعه پایدار فضایی – مکانی نواحی روستایی با استفاده ازGIS(مطالعه موردی روستای زازران از توابع شهرستان فلاورجان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توسعه پایدار فضایی – مکانی نواحی روستایی با استفاده ازGIS(مطالعه موردی روستای زازران از توابع شهرستان فلاورجان) :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
روستا و روستا نشینی در ایران از جایگاه و اهمیت بسیار برخوردار است . عدم توجه به فضاهای روستایی، بی توجهی به توان و امکانات تولیدی نواحی روستایی، از نظر داده های محیطی و نیروی انسانی پر توان این نواحی می باشد . برای رسیدن به توسعه ملی ، ناگزیر به برنامه ریزی و توسعه روستایی می باشیم . زیرا عدم برنامه ریزی و توسعه روستایی ، مشکلات فراوانی را برای سرزمین ملی ایجاد می نماید این پژوهش سعی داشته است ، تا عوامل مؤثر در ساختار فضایی – مکانی ناحیه را شناسایی کند و عوامل مثبت ساختار مذکور را برجسته و عوامل منفی را گوشزد نماید و طرح مناسبی را در رابطه با توزیع بهینه فضایی – مکانی کاربریها برای ساماندهی فضایی ناحیه مورد نظرارائه کند. بدیهی است به منظور استفاده بهینه از اراضی موجود لازم است متناسب با نیازهای ناحیه ، سهم نسبی کاربری های زمین برای مقاصد گوناگون متمایز و مشخص گردد. در این تحقیق روابط بین فعالیتهای مختلف درون ناحیه با کاربری اراضی مجموعه روستایی زازران – جلال آباد، با استفاده از نرم افزارArcGISبررسی گردیده است و پیشنهادات لازم در جهت گسترش متعادل و منطقی فعالیتها ، متناسب با نیازهای جمعیتی ارائه شده است . امید است نتایج حاصله از این تحقیق در بهره برداری صحیح از زمین و در جلوگیری از تخریب منابع با ارزش طبیعی و حیاتیمنطقه مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.