مقاله بررسی خشک کردن پاششی عصاره میوه جات: اثر کمک خشک کن ها بر خواص فیزیکی و شیمیایی پودر حاصل


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خشک کردن پاششی عصاره میوه جات: اثر کمک خشک کن ها بر خواص فیزیکی و شیمیایی پودر حاصل دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خشک کردن پاششی عصاره میوه جات: اثر کمک خشک کن ها بر خواص فیزیکی و شیمیایی پودر حاصل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خشک کردن پاششی عصاره میوه جات: اثر کمک خشک کن ها بر خواص فیزیکی و شیمیایی پودر حاصل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خشک کردن پاششی عصاره میوه جات: اثر کمک خشک کن ها بر خواص فیزیکی و شیمیایی پودر حاصل :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
یکی از روش های سیستم پردازش ذرات معلق است. این سیستم ذرات معلق شامل: خشک کردن مایع بستر، خشک کردن سریع، پاشش ذرات، واکنش پاششی، خنک کننده و جذب می باشد. این فرایند خشک کردن منحصربه فرد است چراکه شامل شکل گیری ذرات و خشک کردن است. پارامترهای مهم درخشک کردن پاششی شامل: درجه حرارت ورودی هوا، رطوبت نسبی، دمای هوای خروجی، سرعت اتومایزر و دبی خوراکورودی به دستگاه می باشند. آبمیوه ها برای تبدیل شدن به پودر با دستگاه خشک کن پاششی، نیاز به کمک خشک کن دارند مثل مالتودکسترین، گلوکز مایع و ;. که این مواد باعث افزایش دمای انتقال شیشه ای شده و پودرها حالت شیشه ای خود راحفظ می کنند. در این مقاله خشک کردن پاششی عصاره میوه های انبه، پرتقال، هندوانه و اثرات مواد افزودنی بر خواصفیزیکی و شیمیایی مانند میزان رطوبت، چسبندگی، حلالیت، دمای انتقال شیشه ای، میکروسکوپ الکترونی و اشعه ایکسبررسی خواهد شد. مقالات به وضوح نشان می دهد که اثر مواد افزودنی و انکپسولاسیون نقش حیاتی در تعیین خواص فیزیکو شیمیایی عصاره پودر میوه بازی می کند. مشکلات فنی در خشک کردن پاششی عصاره میوه را می توان با تغییر طراحی خشک کن پاششی حل کرد. امروزه خشک کردن پاششی یک تکنولوژی جدید برای تبدیل عصاره به صورت پودر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.