مقاله بررسی خصوصیات کمی و کیفی ارقام متفاوت پیاز در شرایط اقلیمی بهبهان و کهگلویه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خصوصیات کمی و کیفی ارقام متفاوت پیاز در شرایط اقلیمی بهبهان و کهگلویه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات کمی و کیفی ارقام متفاوت پیاز در شرایط اقلیمی بهبهان و کهگلویه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات کمی و کیفی ارقام متفاوت پیاز در شرایط اقلیمی بهبهان و کهگلویه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات کمی و کیفی ارقام متفاوت پیاز در شرایط اقلیمی بهبهان و کهگلویه :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
پیاز خوراکی یکی ازمهمترین سبزیهای بومی ایران می باشد ازانجا که احتیاجات آب وهوایی برای پرورش سبزیجات مختلف متفاوت است و کشورما دارای تنوع آب و هوایی زیادی ازگرمسیر تاسردسیری کوهستانی تا ساحلی خشک تا مرطوب و غیره می باشد جهت معرفی ارقام سازگارباشرایط آب وهوایی شهرستان کهگیلویه پژوهشی به شرح زیربرروی چندین توده پیاز پیاز سفید بهبهان قرمز همدان درچه اصفهان پادوک دهدشت قرمز رامهرمز ورقم گلما ایرانی درمهرماه سال ۱۳۸۷ درشرایط مزرعه کاملا محصور و ت حت کنترل به صورت خطی درخزانه بادست بذرپاشی ودراوایل بهمن ماه با ۴تکرار انجام شد نتایج ازمایش نشان داد که توده پادوک دهدشت و رقم گلما به ترتیب بیشترین وکمترین عملکرد قطرسوخ قطرگردن و وزن سوخ را به خود اختصاص دادند توده درچه اصفهان و سفید بهبهان به ترتیب بیشترین و کمترین درصد دوقلویی راوتوده بهبهان بیشترین و رامهرمز کمترین عملکرد ماده خشک را دارا بودند براساس نتایج این تحقیق رقم گلما به عنوان برترین رقم ازنظر داشتن حداقل قطرگردن برای کشت درمنطقه قابل توصیه می باشد ولی باتوجه به پایین بودندرصد ماده خشک سوخ احتمالا انبارمانی که یکی ازپارامترهای بسیارمهم درپیاز می باشد دراین رقم بسیارکوتاه باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.