مقاله بررسی شاخص های کیفی گوجه فرنگی خشک شده با استفاده از محلول میکس اسمزی نمک و شکر


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شاخص های کیفی گوجه فرنگی خشک شده با استفاده از محلول میکس اسمزی نمک و شکر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شاخص های کیفی گوجه فرنگی خشک شده با استفاده از محلول میکس اسمزی نمک و شکر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شاخص های کیفی گوجه فرنگی خشک شده با استفاده از محلول میکس اسمزی نمک و شکر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شاخص های کیفی گوجه فرنگی خشک شده با استفاده از محلول میکس اسمزی نمک و شکر :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این پژوهش گوجه فرنگی پیش تیمار شده با محلول های مختلف میکس اسمزی نمک و شکر توسط آون در دو دمای ۶۰ و ۷۰ درجه خشک گردید. جهت ساخت چهار محلول مخلوط از فرمول های (نمک ۱% + شکر ۵%)، (نمک ۱% + شکر ۱۰%نمک ۲% + شکر ۵%) و (نمک ۲% + شکر ۱۰ %) استفاده شده که به ترتیب محلول های میکس ۱و۲و۳و۴نام گذاری شدند. نتایج نشان د داد که کلیه محلول ها بجز محلول میکس ۲، اختلاف آماری معنی داری را در میزانb* و a*از خود نشان ندادند که خود بیانگر نقش کم نوع محلول میکس و درجه حرارت بر پارامترهایb*و رطوبت می باشد. همچنین اختلاف غلظت در محلول اسمزی نمک توانسته است اختلاف آماری معنی داری را در میزانb*ایجاد کند و میزان آن را از۵۸/۷۸ به ۵۴/۸۸ کاهش دهد، در حالیکه اختلاف در غلظت محلول نمک هیچ گونه تاثیری در میزان رطوبتa* و L* نشان ندادP <0/05 بررسی تاثیر دو دمای مختلف در محلول نمکی نیز اختلاف آماری معنی داری را درa*نشان داد.بررسی اثرات متقابل بین دو تیمار های اعمال شده در محلول نمکی نیز، بیانگر اختلاف آماری معنی دار در هیچ یک ازپارامترهای اندازه گیری نبود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.