مقاله بررسی اثرات ضد قارچی اسانس Satureja hortensis L.بر رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات ضد قارچی اسانس Satureja hortensis L.بر رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات ضد قارچی اسانس Satureja hortensis L.بر رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ضد قارچی اسانس Satureja hortensis L.بر رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ضد قارچی اسانس Satureja hortensis L.بر رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
اسانس گیاه مرزه L.s Satureja hortensi دارای خواص ضدقارچی می باشد اسانس اندام هوایی گیاه مرزه با استفاده ازدستگاه گازکروماتوگرافی تجزیه ای GC و گازکروماتوگراف متصل به طیف سنج جرمی GC/MSمورد بررسی قرارگرفت مطالعه اثرات ضدقارچی آن برروی سوش قارچ اسپرژیلوس فلاووس (PTCC=5004) باروش انتشاردرآگارDisc diffusion methodدرشرایط آزمایشگاه بررسی شد نتایج نشان داد از۲۳ترکیب شناسایی شده دراسانس مرزه با ۹۹/۴۵درصد بازده اسانس این گیاه ۱/۳۲درصد بود ترکیبات اصلی اسانس کارواکرول ۳۴/۷۶درصد تیمول ۲۲/۴۴درصدوپاراسیمن ۱۴/۵۷درصد می باشند نتایج نشان داد اسانس مرزه بارقت های ۱و۱/۲و۱/۴دارای قدرت مهارکنندگی قابل ملاحظه ای برروی سوش قارچ آسپرژیلوس فلاووس درمقایسه با آنتی بیوتیک جنتامایسین ۸میلی گرم برمیلی لیتر داشته است اثرات ضدقارچی اسانس گیاه مرزه مورد بررسی میتواندبه درصد بالای ترکیبهای کارواکرول و تیمول که هردوازترکیب های شیمیایی فنولی هستند مرتبط دانست ازانجا که اسانس این گیاه برروی سوش قارچ اسپرژیلوس فلاووس به کاررفته دراین ازمایش موثر بوده لذا میتوان آن را به عنوان اسانسی موثرباخاصیت ضدقارچی معرفی نمود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.