مقاله بررسی تاثیر سطوح فشار مختلف هموژنیزاسیون بر قطر گویچه های چربی خامه


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر سطوح فشار مختلف هموژنیزاسیون بر قطر گویچه های چربی خامه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر سطوح فشار مختلف هموژنیزاسیون بر قطر گویچه های چربی خامه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر سطوح فشار مختلف هموژنیزاسیون بر قطر گویچه های چربی خامه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر سطوح فشار مختلف هموژنیزاسیون بر قطر گویچه های چربی خامه :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این پژوهش اثر سه فشار مختلف بر قطر گویچه چربی خامه مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج حاصله نشان داد بین سطوح مختلف فشار اختلاف آماری معنی داری وجود داردP <0/05 بیشترین میزان قطر گوچه ی چربی فشار ۱۶۰ بار مشاهده شد. متعاقبا کمترین میزان قطر گویچه چربی در فشار ۲۰۰ بار بدست آمد. این نتایج بیانگر این است که با افزایش فشارمیزان قطر گویچه چربی بطور معنی داری کاهش می یابد. با توجه به نتایج بدست آمده می توان جهت بهینه سازی فرایندهموژنیزاسیون در محصولات لبنی از فشار بدست آمده در صنعت لبنیات استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.