مقاله بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر روی، آهن و منگنز بر وزن تر و خشک میوه و پوست میوه نارنگی ژاپنی Citrus reticulata میاگاوا


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر روی، آهن و منگنز بر وزن تر و خشک میوه و پوست میوه نارنگی ژاپنی Citrus reticulata میاگاوا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر روی، آهن و منگنز بر وزن تر و خشک میوه و پوست میوه نارنگی ژاپنی Citrus reticulata میاگاوا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر روی، آهن و منگنز بر وزن تر و خشک میوه و پوست میوه نارنگی ژاپنی Citrus reticulata میاگاوا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر روی، آهن و منگنز بر وزن تر و خشک میوه و پوست میوه نارنگی ژاپنی Citrus reticulata میاگاوا :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
برای کسب حداکثر محصول با کیفیت مطلوب، دسترسی به حد مطلوب عناصر غذایی ضروری است. از این جهت برآوردمقدار کود مورد نیاز از مسائل اصلی علم تغذیه گیاهی می باشد که به روش های مختلف انجام می شود . از میان کلیه عناصرغذایی مورد نیاز مرکبات، منگنز، روی و آهن از اهمیت ویژه ای برخوردار است که باغداران ناگزیرند هر ساله مقدار قابل توجهی از کودهای حاوی این عناصر را در اختیار درختان قرار دهند، محلول پاشی این عناصر از مهمترین برنامه کودی برایمرکبات در ایران به شمار میرود. بر این اساس تحقیق حاضر برای تعیین بهترین منبع محلول پاشی کودهای منگنز، روی وآهن روی درختان نارنگی ژاپنیCitrus reticulataمیاگاوا جهت رسیدن به حداکثر محصول در واحد سطح با بالاترین کیفیت می باشد. این مطالعه در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با ۸ تیمار با نسبت های مختلف از سه منبع عناصرمیکرو (کلات منگنز ۳۲ %، کلات روی ۲۵ % و کلات آهن ۱۳ %) جهت محلول پاشی انجام شد. محلول پاشی طی دو مرحله و هر کدام در سه غلظت متفاوت، با توجه به مقدار عنصر مورد نظر در هر کود، بر روی درختان صورت گرفت در این مطالعهوزن تر و خشک میوه، وزن تر و خشک پوست میوه اندازه گیری شد. نتایج بدست آم ده از تجزیه آماری حاکی از تفاوتمعنی داری بین منابع مختلف کودی در ارتباط با وزن تر و خشک میوه و عدم معنی داری بر روی وزن تر و خشک پوست میوه بوده است. نتایج نشان داد که، مصرف کود های روی، آهن و منگنز به صورت مکمل بهترین عملکرد را در مقایسه با سایرتیمار ها بر روی صفات اندازه گیری شده ی میوه داشت و مصرف کودی این عناصر به صورت مکمل در زمان کوددهی ریزمغذی ها برای درخت نارنگی ژاپنیCitrus reticulataتوصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.