مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
یکی ازمهمترین واکنشها درروغن ها و چربیهای خوراکی اکسیداسیون می باشد دراین تحقیق اثرآنتی اکسیدانی عصاره چای مورد بررسی قرارگرفت اسیدتانیک درسه سطح غلظت ۰/۰۱و۰/۰۵درصدو۰/۱درصد عصاره چای درسه غلظت ۰/۱و۰/۵و۱درصد به روغن آفتابگردان اضافه شد و زمان پایداری روغن به اکسیداسیون توسط رنسیمت بادمای ۱۲۰درجه سانتیگراد و جریان هوای ۲۰لیتربرساعت و مقدارعدد پراکسید درشش دوره زمانی ۲۴ساعته با دمای آون ۱۰۵درجه سانتیگراد اندازه گیری شد تاثیرگذارترین ترکیب مورد استفاده درروغن آفتابگردان عصاره با غلظت ۰/۵درصد واسیدتانیک با غلظت ۰/۱درصد می باشد روغن آفتابگردان حاوی انتی اکسیدان سنتزی TBHQ بوده و اثرعصاره تا ۰/۵درصد باعث افزایش زمان پایداری شده است استفاده ازعصاره باغلظت ۱درصد باعث بروز تاثیرآنتاگونیستی شده و زمان پایداری کاهش یافته است اسیدتانیک نیز درغلظت مشابه با عصاره اثری مانند عصاره را نشان میدهد با افزایش غلظت اسیدتانیک افزایش زمان پایداری و افزایش اثرآنتی اکسیدانی آن مشاهده گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.