مقاله بررسی اثر سطوح محتلف پودر پیاز بر برخی پارامترهای خونی قزل آلای رنگین کمان


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر سطوح محتلف پودر پیاز بر برخی پارامترهای خونی قزل آلای رنگین کمان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر سطوح محتلف پودر پیاز بر برخی پارامترهای خونی قزل آلای رنگین کمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر سطوح محتلف پودر پیاز بر برخی پارامترهای خونی قزل آلای رنگین کمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر سطوح محتلف پودر پیاز بر برخی پارامترهای خونی قزل آلای رنگین کمان :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
به منظور بررسی اثر سطوح مختلف پودر پیاز خشک شده بر برخی پارامترهای خونی قزل آلای رنگین کمان، یک آزمایش کاملا تصادفی با شش تیمار و سه تکرار ۵۱ عددی به مدت ۸ هفته به اجرا در آمد. تیمارهای آزمایشی شامل صفر، ۰۵و۱و۲و۳و۵درصدپودر پیاز بودند.در ابتدای آزمایش ماهیان قزل آلا با میانگین وزنی ۱±۰۵ به مدت دو هفته با شرایط محیطی سازگار شدند. در انتهای دوره آزمایش پارامتر هایی خونی از جمله میزان هماتوکریت، هموگلوبین، گلبول سفید و شاخص های گلبولیMCH2 ،MCVوMCHC3 اندازه گیری شد. داده های آزمایشی با نرم افزار آماریSPSSآنالیز آماری شدند. نتایج این آزمایش نشان می دهد که سطح ۱ درصد پودر پیاز اثر معنی داری بر افزایش تعداد گلبول سفید، در نتیجه بر بهبود سیستم ایمنی ماهی داشت. همچنین نتایجنشان داد که استفاده از سطوح بالاتر پیاز هیچ اثر سوء ای روی پارامترهای ذکر شده نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.