مقاله ارزیابی اثر جیره هایی بر پایه منابع گیاهی مختلف بر عملکرد لاشه جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی اثر جیره هایی بر پایه منابع گیاهی مختلف بر عملکرد لاشه جوجه های گوشتی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی اثر جیره هایی بر پایه منابع گیاهی مختلف بر عملکرد لاشه جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر جیره هایی بر پایه منابع گیاهی مختلف بر عملکرد لاشه جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر جیره هایی بر پایه منابع گیاهی مختلف بر عملکرد لاشه جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
این ازمایش جهت ارزیابی اثرهای استفاده ازجیره های برپایه منابع گیاهی برعملکرد رشدوترکیب لاشه ی جوجه های گوشتی انجام گرفت آزمایش بصورت طرح کاملا تصادفی باتعداد ۲۴۰قطعه جوجه گوشتی در۴تیماربا۳تکرارو۲۰قطعه مرغ درهرتکرار به مدت ۴۲روزانجام گردید نتایج نشان داد که تیمارحاوی کنجاله کلزا بیشترین درصد کبدوچربی محوطه بطنی را دارا بود P<0/05 باتوجه به اینکه کنجاله آفتابگردان منبع ارزان قیمتی است و نتایج مشابهی باکنجاله سویا نشان داده است استفاده ازآن توصیه میگردد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.