مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی فلفل Capsicum spp با استفاده از خصوصیات فیزیولوژیکی ومورفولوژیکی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی فلفل Capsicum spp با استفاده از خصوصیات فیزیولوژیکی ومورفولوژیکی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی فلفل Capsicum spp با استفاده از خصوصیات فیزیولوژیکی ومورفولوژیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی فلفل Capsicum spp با استفاده از خصوصیات فیزیولوژیکی ومورفولوژیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی فلفل Capsicum spp با استفاده از خصوصیات فیزیولوژیکی ومورفولوژیکی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
فلفل، یک گیاه با ارزش از خانوادهSolanaceaeاست که تنوع وسیعی از نظر شکل میوه و تندی دارد .به منظورمطالعه تنوع ژنتیکی فلفلهای بومی ایران جهت بررسی صفات مورفولوژیکی تعداد ۴۲ توده فلفل در مرکز تحقیقات آذربایجان غربی کشت شد. تجزیه واریانس دادهها براساس طرح لاتیس مستطیل ۶*۷ با استفاده از نرم افزارSAS انجام گرفت. نتایج بدست امده از این پژوهش بیانگر وجود اختلاف و تنوع بین ژنوتیپهای مورد ارزیابی از لحاظویژگیهای مورد بررسی بود که کار گزینش ژنوتیپهای برتر از این طریق را بهبود میبخشد. همچنین نتایج بدست آمده از این تحقیق نشانگر وجود اختلاف معنیدار در سطح ۱% بین اکثر صفات مورد بررسی صفات عملکرد، طول بساک، فتوسنتز خالص، طول جام گل، تعداد شاخه های اولیه وتعداد شاخههای ثانویه بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.