مقاله اثر آب مغناطیسی بر عملکرد و اجزای عملکرد استویا Stevia rebaudiana Bertoni
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر آب مغناطیسی بر عملکرد و اجزای عملکرد استویا Stevia rebaudiana Bertoni دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر آب مغناطیسی بر عملکرد و اجزای عملکرد استویا Stevia rebaudiana Bertoni کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر آب مغناطیسی بر عملکرد و اجزای عملکرد استویا Stevia rebaudiana Bertoni،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر آب مغناطیسی بر عملکرد و اجزای عملکرد استویا Stevia rebaudiana Bertoni :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
به منظور مطالعه ی اثر آب مغناطیسی بر صفات مورفولوژیکی گیاه استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۸ تکرار بصورت گلدانی در دانشگاه منابع طبیعی گرگان به ا جرا درآمد. تیمارهای آزمایش ۳ سطح آب مغناطیس (شاهد آب، ۳۰۰۰ و ۶۰۰۰ گوس) بودند و با عبور آب از داخل یک میدان مغناطیس با شدت م عین، تیمارها آماده می شدند که اعمال تیمارها بعد از استقرار گیاهان در گلدان صورت گرفت. صفات مورفولوژیکی اندازه گیری شده شامل ارتقا, گیاه، تعداد ساقه اصلی و فرعی، قطر ساقه اصلی و فرعی، کلروفیل، شاخص سطح برگ، طول و عرض برگ، وزن تر و خشک برگ بودند. نتایج نشان داد که آب مغناطیسی بر صفات ارتفاع، کلروفیل، شاخص سطح برگ، طول برگ، وزن تر و خشک برگ در سطح ا حتمال ۱ درصد اثر معنی داری داشت. همچنین عرض برگ نیز در سطحاحتمال ۵ درصد تحت تأثیر استفاده آب مغناطیسی قرار داشت. با این وجود تعداد ساقه اصلی و فرعی، قطر ساقه اصلی و فرعی تحت تأثیر تیمار حاضر قرار نگرفت. بیشترین و کمترین میزان ارتفاع گیاه، کلروفیل، شاخص سطح برگ، طول و عرض برگ، وزن تر و خشک برگ در آب مغناطیس ۳۰۰۰ گوس مشاهده شد. بطور کلی نتایج نشان داد که آب مغناطیس شده تا به حدی باعث بهبود صفات مورفولوژیکی گیاه استویا می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.