مقاله الگوی تغییرات برخی فاکتورهای مغذی پسته احمد اقایی درم راحل مختلف برداشت


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله الگوی تغییرات برخی فاکتورهای مغذی پسته احمد اقایی درم راحل مختلف برداشت دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله الگوی تغییرات برخی فاکتورهای مغذی پسته احمد اقایی درم راحل مختلف برداشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله الگوی تغییرات برخی فاکتورهای مغذی پسته احمد اقایی درم راحل مختلف برداشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله الگوی تغییرات برخی فاکتورهای مغذی پسته احمد اقایی درم راحل مختلف برداشت :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
پسته حاوی مواد غذایی فراوانی است که مقدار آنها در مراحل مختلف رسیدن و تکامل مغز تغییر می کند در این بررسی روند تغییرات چربی پروتئین کربوهیدرات و برخی اسید های چرب پسته رقم احمد آقایی در پنج مرحله از رشد میوه مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج بررسی نشان از بهود ارزش تغذیه ای مغز در طی رسیدن دارد. مقدار چربی و کربوهیدرات در مرحله چهارم ولی پروتیئن در مرحله سوم بیشینه است. مقدار اسید های چرب غیر اشباع خصوصا اولتیک اسید با تکامل مغز به بیشترین مقدار می رسد در حالیک ه اسید های چرب اشباع با پیشرفت بلوغ روند نزولی دارند. با توجه به حضور مقدار بالای اسید های چرب غیر اشباع و کربوهیدرات های در مرحله چهارم از رسیدن به نظر می رسد این مرحله که مصادف با ۷۰ تا ۸۰ درصد از رسیدن می باشد به مناسب برای برداشت محصول است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.