مقاله بررسی اثرات محلول پاشی مواد غذایی بر جوانه های متورم زایشی و صفات کمی و کیفی میوه در درخستان پسته رقم اوحدی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات محلول پاشی مواد غذایی بر جوانه های متورم زایشی و صفات کمی و کیفی میوه در درخستان پسته رقم اوحدی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات محلول پاشی مواد غذایی بر جوانه های متورم زایشی و صفات کمی و کیفی میوه در درخستان پسته رقم اوحدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات محلول پاشی مواد غذایی بر جوانه های متورم زایشی و صفات کمی و کیفی میوه در درخستان پسته رقم اوحدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات محلول پاشی مواد غذایی بر جوانه های متورم زایشی و صفات کمی و کیفی میوه در درخستان پسته رقم اوحدی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
این تحقیق به منظور بررسی اثرات محلول پاشی تغذیه ای جوانه های متورم زایشی بر صافت کمی و کیفی میوه پسته رقم اوحدی انجام گرفت آزمایش در قالب یک طرح آماری بلوک های کامل تصفادی با ۵ تیمار در سه تکرار برروی درختان پسته یک باغ واقع در منطقه حوض دق نزدیک شهر کرمان انجام شد. محلول پاشی در زمان تورم جوانه های زاشی و تکامل نهایی آنها بر روی ۷۵ اصله درخت ۳۵ ساله پسته انجام شد نمونه برداری از جوانه ها ۱۰روز پس از محلول پاشی صورت گرفت وبه منظور میزان جذب عناصر معدنی همچون ازت فسفر پتاسیم روی آهن منگنز بر و مس به آزمایشگاه ارسال شدند. در طول فصل رش و نمو درختان نمونه بردای از گل برگ و میوه به منظور تعیین تعداد گل های بارور شده تعداد گل های ریزش یافته درصد تشکیل میوه تعیین سطح برگ وزن خشک محصول درصد پوکی انس دانه و درصد خندانی دانه انجام گرفت. پس از تجزیه هیا آ»اری مقایسه میانگین ها با آزمون دانکن انجام شد نتایج بدست آمده نشان داد که جذب و رخیره عناصر توسطج وانه های متورم در فصل بهار به خوبیا نجام شده است برخی از تیمارهای آزمایشی باعث افزایش تعداد گل های بارور شده کاهش تعداد گل های ریز شیافته افزایش درصد تشکیل می وه افزایش وزن خشک میوه کاهش درصد پوکی و افازیش درصد خندانی شده اند که این اثرات معنی دار بودند ولی تفاوت معنی داری بین تاثیر تیمارها بر روی سطح برگ و انس دانه مشاهده نشد در این تحقیق معلوم گردید که عناصر جذب شده در زمان تورم جوانه ها مانند ازت روی و منگنز اثرات مطلوبی بر روی برخی صفات کمی و کیفی گل و میوه دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.