مقاله اثر عصاره الکلی آویشن باغی (Thymus vulgaris) و نعناع (Menta piperita) و یونجه (Medicago sativa) بر روی آنزیم های کبد در جوجه های گوشتی نژاد Rass


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر عصاره الکلی آویشن باغی (Thymus vulgaris) و نعناع (Menta piperita) و یونجه (Medicago sativa) بر روی آنزیم های کبد در جوجه های گوشتی نژاد Rass دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر عصاره الکلی آویشن باغی (Thymus vulgaris) و نعناع (Menta piperita) و یونجه (Medicago sativa) بر روی آنزیم های کبد در جوجه های گوشتی نژاد Rass  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر عصاره الکلی آویشن باغی (Thymus vulgaris) و نعناع (Menta piperita) و یونجه (Medicago sativa) بر روی آنزیم های کبد در جوجه های گوشتی نژاد Rass،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر عصاره الکلی آویشن باغی (Thymus vulgaris) و نعناع (Menta piperita) و یونجه (Medicago sativa) بر روی آنزیم های کبد در جوجه های گوشتی نژاد Rass :

تعداد صفحات:۲۶
چکیده:
کشور ایران با تولید ۲ میلیون تن مرغ آماده طبخ در سال ۱۳۹۲ هفتمین کشور تولید کننده مرغ جهان بوده است. گوشت مرغ با مصرف سرانه ۲۵ کیلوگرم در سال مهمترین منبع تأمین کننده پروتئین حیوانی مردم کشور محسوب می شود. در طی سالیان اخیر و به دلیل ممنوعیت مصرف و یا محدود شدن استفاده از آنتی بیوتیک ها به عنوان افزودنی غذایی در تغذیه دام و طیور، به کارگیری افزودنی هایی مانند پروبیوتیک ها و فیتوبیوتیک ها به عنوان افزودنی های سالم، مورد توجه صنعت پرورش طیور قرار گرفته است. روش بررسی: تعداد ۱۰۰ قطعه جوجه یک روزه گوشتی نر سویه راس به طور تصادفی به ۵ تیمار تقسیم شدند. تیمارها به ترتیب شامل: سه عصاره آویشن باغی، نعناع و یونجه با دوز مصرف ۰/۱ درصد (v/v) محلول در آب آشامیدنی و ترکیب سه عصاره با دوز ۰/۳ درصد (از هر عصاره ۰/۱) و گروه شاهد بدون هیچ یک از عصاره ها، درصد هماتوکریت، غلظت هموگلوبین، آنزیم های کبدی (AST, ALT, ALP) و بیلی روبین (Bil) در پایان دوره پرورش (۴۸ روزگی) تعیین شد. نتایج: گروه آوزشن از نظر غلظت هموگلوبین (HGB) و گروه آویشن و نعناع دارای درصد هماتوکریت (HCT) کمتری نسبت به گروه شاهد در سطح معنی داری (P<0/05) گروه آویشن دارای کمترین AST، گروه یونجه دارای کمترین ALT و گروه ترکیبی دارای بیشترین میزان ALT، گروه نعناع دارای کمترین میزان ALP نسبت به شاهد بودند. از نظر وزن درس طح معنی داری (P<0/05) گروه نعناع و یونجه دارای افزایش وزن نسبت به گروه شاهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.