مقاله سنجش شکاف توسعه بین دهستان های شهرستان شاهرود با استفاده از تکنیک رتبه بندی بر اساس تشابه به حل ایده آل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله سنجش شکاف توسعه بین دهستان های شهرستان شاهرود با استفاده از تکنیک رتبه بندی بر اساس تشابه به حل ایده آل دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله سنجش شکاف توسعه بین دهستان های شهرستان شاهرود با استفاده از تکنیک رتبه بندی بر اساس تشابه به حل ایده آل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنجش شکاف توسعه بین دهستان های شهرستان شاهرود با استفاده از تکنیک رتبه بندی بر اساس تشابه به حل ایده آل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله سنجش شکاف توسعه بین دهستان های شهرستان شاهرود با استفاده از تکنیک رتبه بندی بر اساس تشابه به حل ایده آل :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
در فرایند برنامه ریزی و توسعه نواحی روستایی شناخت و تحلیل وضع موجود ضروری بوده و برنامه ریزان را در تعیین اهداف توسعهو مشخص کردن سیاست ها و خط مشی ها و راهکارهای دست یابی به آن یاری می رساند بر این اساس تحلیل تفاوت و شکاف توسعهبین نواحی روستایی، گام اول دستیابی به توسعه روستایی است. تحقیق حاضر با هدف کمی نمودن محرومیت نسبی و شکاف توسعه بیندهستان های شهرستان شاهرود تدوین شده است. روش تحقیق توصیفی تحلیلی است با استفاده از داده های سرشماری عمومی نفوس ومسکن مرکز آمار، ۴۲ شاخص توسعه در ۰ بعد اقتصادی، اجتماعی، آموزشی فرهنگی، بهداشتی، خدماتی، ارتباطی و زیربنایی در سطح -دهستان، با بهره گیری از مدل تاپسیس مورد تحلیل قرار گرفته است. به منظور تعیین وزن شاخص ها از روش تخصیص نقطه ای استفادهگردیده است. جهت تحلیل داده ها از نرم افزارهای excel و spss استفاده شده است. جهت کمی نمودن نابرابری توسعه به تفکیک هربعد از ضریب ویلیامسون استفاده شده است. نتایج بدست آمده نشان می دهد که دهستان های شهرستان از نظر سطح توسعه با شکاف ونابرابری مواجهند. به طوری که دهستان طررود با ۱۱۳ محرومترین و دهستان خرقان با ۱۵۶ برخوردارترین دهستان این شهرستان میباشد، همچنین بررسی ها نشان داد ۵۶ درصد دهستان ها برخوردار و ۵۶ درصد محروم هستند، همچنین ضریب تغییرات ۲۳ % حاکی ازشکاف نسبی توسعه بین دهستانهای شهرستان شاهرود است. نتایج تحقیق ضرورت توسعه متوازن ناحیه ای در سطح دهستان هایشهرستان را بیان می نماید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.