مقاله اثز حلال بر استخراج کل ترکیبات فنولی موجود در زرشک


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثز حلال بر استخراج کل ترکیبات فنولی موجود در زرشک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثز حلال بر استخراج کل ترکیبات فنولی موجود در زرشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثز حلال بر استخراج کل ترکیبات فنولی موجود در زرشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثز حلال بر استخراج کل ترکیبات فنولی موجود در زرشک :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
میوه زرشک به عنوان یکی از محصولات عمده استان خراسان جنوبی به صورت میوه ی خشک کاربردیهای زیادی در تهیه ی فراورده های غذایی مثل ژله، شربت، مارمالاد، نکتار، لواشک و ; دارد. بنابراین شناخت، ارزیابی و بهیه سازی روش های مناسب ا سخراج مواد مؤثره از میوه زرشک از اهمیت بالایی برخوردار است. در این پژوهش اسخراج عصاره (ترکیبات فنلی و رنگدانه های آنتوسپانینی) زرشک در ترکیب درصد حلال های آب و اتانل به کمک امواج فراصوت در دمای محیط و زمان ۱۵ دقیقه انجام شده است. اثر حلال ها بر استخراج مواد مؤثره با اندازه گیری میزان جذب عصاره های استخراج شده در طول موج ۵۱۰ نانومتر بررسی گردید. همچنین به منظور مطالعه اثر حلال بر استخراج مواد فنلی از آزمایش فولین- سیوکالتو استفاده شد. با توجه به نتایج حاصل بهترین بازده استخراج از نظر ترکیبات فنلی، رنگدانه ها و میزان مواد مؤثره ی موجود در عصاره، د ر حلال (v/v) 40 درصد اتانول حاصل گردید. در نهایت اثر pH بر استخراج رنگدانه ها از زرشک در محیط آبی با افزایش هیدروکلریک اسید و سدیم هیدروکسید مورد مطالعه قرار گرفته است. نتایج نشان داد که رنگدانه های موجود در زرشک به pH حساس بوده و در محیط اسیدی افزایش رنگ و در محیط بازی کاهش رنگ اتفاق می افتد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.