مقاله ارزیابی تأثیر اسانس ریحان بر تولید بیوفیلم در باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سودوموناس آئروژینوزا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی تأثیر اسانس ریحان بر تولید بیوفیلم در باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سودوموناس آئروژینوزا دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی تأثیر اسانس ریحان بر تولید بیوفیلم در باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سودوموناس آئروژینوزا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تأثیر اسانس ریحان بر تولید بیوفیلم در باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سودوموناس آئروژینوزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی تأثیر اسانس ریحان بر تولید بیوفیلم در باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سودوموناس آئروژینوزا :
تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
مقدمه: این پژوهش به منظور ارزیابی تأثیر ا سانس ریحان بر تولید بیوفیلم در باکتری های ا ستافیلوکوکوس ا ورئوس و سودوموناس آئروژینوزا در شرایط آزمایشگاهی ا نجام پذیرفته است. بیوفیلم ها تجمعات باکتریایی ه ستند که روی آن ها را پوششی احاطه کرده و باکتری ها را از عوامل نامساعد خارجی حفظ می کند. روش بررسی: در این مطالعه از روش میکروبیلیت های پلی ا ستایرن ۹۶ خانه ای استفاده شده است و بعد از تلقیح باکتری بر چاهک های حاوی محیط کشت مایع، غلظت های مختلف اسانس ریحان به این چاهک ها اضافه شده و بعد از ۲۴ ساعت گرمخانه گذاری در دمای ۳۷ درجه، به وسیله آب مقطر استریل شستشو داده و باکتری های تولید کننده بیوفیلم به کمک سافرانین رنگ آمیزی شده و بعد از شست و شوی رنگ به کمک محلول رنگ، جذب نوری آنها به کمک دستگاه الایزا قرائت گردید. نتایج: یافته های ما نشان داد تولید بیوفیلم توسط باکتری سودوموناس آئروژینوزا با جذب نوری ۰۰۰۷±۰/۱۷۸ بیشتر از باکتری استافیلوکوکوس اورئوس با جذب نوری ۰/۰۰۱۳±۰/۱۵۴ می باشد. از طرفی این یافته ها نشان داد که غلظت ۰/۵ اسانس ریحان با جذب نوری ۰/۰۰۱۴±۰/۰۱۱ بیشترین تأثیر را در بین غلظت های مورد آزمایش بر روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس دارا می باشد. مقادیر جذب نوری غلظت های ۰/۳۵ و ۰/۲ اسانس ریحان بر روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس به ترتیب ۰/۰۰۲۱±۰/۰۸۱ و ۰/۰۰۱۲±۰/۱۲۴ می باشد. نتایج تحقیق حاضر نشان داد که غلظت ۰/۵ اسانس ریحان با جذب نوری ۰/۰۰۰۸±۰/۰۳۰ بیشترین تأثیر را بین غلظت های مورد آزمایش بر روی باکتری سودوموناس آئروژینوزا دارا بوده و مقادیر جذب نوری غلظت های ۰/۳۵ و ۰/۲ اسانس ریحان بر روی باکتری سودوموناس آئروژینوزا به ترتیب ۰/۰۰۱±۰/۱۲۳ و ۰/۰۰۱±۰/۱۶۰ می باشد. نتیجه گیری: طبقه نتایج تحقیق حاضر، اسانس ریحان موجب کاهش تولید بیوفیلم در هر دو باکتری مورد مطالعه گردید که اثر آن در کاهش تولید بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ا ورئوس نسبت به سودوموناس آئروژینوزا بیشتر ا ست.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.