مقاله ارزیابی مقادیر مختلف زئولیت آنزیمیت بر پیاز رطوبتی آبیاری قطرهای


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی مقادیر مختلف زئولیت آنزیمیت بر پیاز رطوبتی آبیاری قطرهای دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی مقادیر مختلف زئولیت آنزیمیت بر پیاز رطوبتی آبیاری قطرهای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مقادیر مختلف زئولیت آنزیمیت بر پیاز رطوبتی آبیاری قطرهای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی مقادیر مختلف زئولیت آنزیمیت بر پیاز رطوبتی آبیاری قطرهای :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
زئولیت ها با توجه به چهار عامل مهم ساختمان شیمیایی، فراوانی، قابلیت جذب رطوبت و ارزش اقتصادی به طور عمده در کشاورزی کاربرد دارند. به منظور ارزیابی تاثیر زئولیت آنزیمیت بر پیاز رطوبتی آبیاری قطره ای در دو بافت خاک، پژوهشی به صورت طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل مقادیر مختلف زئولیت آنزیمیت (صفر، ۴/۰ و ۶/۰ درصدوزنی) در دو بافت خاک (سبک و سنگین) بودند. نتایج نشان داد که کاربرد زئولیت آنزیمیت تاثیر معنی داری بر عرض خیس شدگی و عمق خیس شدگی دارد. به طورکلی نتایج حاکی از آن است که افزودن زئولیت آنزیمیت به خاک باعث موفقیت در نگهداشت آب در مناطق خشک و نیمه خشک می شود. از این رو جهت افزایش کارایی مصرف آب، استفاده از ۶/۰ درصدوزنی زئولیت آنزیمیت می تواند به عنوان یک روش موفقیت آمیز برای حفظ رطوبت و افزایش رشد و نمو گیاهان بیابانی توصیه گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.