مقاله تاثیر مصرف عصاره جلبک دریائی گونهAscophyllumnodosumبر افزایش کیفیت و کمیت میوه پسته


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مصرف عصاره جلبک دریائی گونهAscophyllumnodosumبر افزایش کیفیت و کمیت میوه پسته دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مصرف عصاره جلبک دریائی گونهAscophyllumnodosumبر افزایش کیفیت و کمیت میوه پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مصرف عصاره جلبک دریائی گونهAscophyllumnodosumبر افزایش کیفیت و کمیت میوه پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مصرف عصاره جلبک دریائی گونهAscophyllumnodosumبر افزایش کیفیت و کمیت میوه پسته :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
جلبک دریایی یکی از گونه های بزرگ جلبک های دریایی می باشد که در مناطق خاصی از سواحل آتلانتیش در کانادا و سواحل شمالی غربی اروپا رشد می کنند که دارایت غییرات شدید آب و هوایی می باشد. بنابراین عصاره به دست آمده از این جلبک حاوی مواد مختلف از جمله شبه هورمون های محرک رشد عناصر غذایی و انواع مواد ضد استرس می باشد در این تحقیق برخی از جنبه های تاثیر مصرف عصاره جلیک دریانیی بصورت محلول پاشی بر روی شاخص و برگ درختان پسته مرود بررسی قرار گرفته است در این تحقیق ۵ بار محلول پاشی عصاره جلیک دریایی آکادین با غلظت ۱ در ۱۰۰۰۰ ب ر روی ۵۰ درخت ۱۲ ساله پسته انجام گرفت که نتایج حاصله نشان دهنده افزایشرشد خوشه ها، افزایش تعداد میوه در خوشه افزایش تعداد و وزن میوه های پر ر خوشه و همچنین افزایش سطح مواد غذایی موجود در برگ ها شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.