مقاله تحلیلی بر نقش گردشگری در توسعه اقتصادی نواحی روستایی؛ چالش ها و فرصت ها در قالب مدل SWOT (مطالعه موردی: شهرستان زابل)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
21 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیلی بر نقش گردشگری در توسعه اقتصادی نواحی روستایی؛ چالش ها و فرصت ها در قالب مدل SWOT (مطالعه موردی: شهرستان زابل) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیلی بر نقش گردشگری در توسعه اقتصادی نواحی روستایی؛ چالش ها و فرصت ها در قالب مدل SWOT (مطالعه موردی: شهرستان زابل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیلی بر نقش گردشگری در توسعه اقتصادی نواحی روستایی؛ چالش ها و فرصت ها در قالب مدل SWOT (مطالعه موردی: شهرستان زابل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیلی بر نقش گردشگری در توسعه اقتصادی نواحی روستایی؛ چالش ها و فرصت ها در قالب مدل SWOT (مطالعه موردی: شهرستان زابل) :

تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
صنعت گردشگری به عنوان یکی از مؤلفه های تأثیر گذار در رشد و توسعه همه جانبه مناطق کشور اخیراً توانسته در ایجاد تعامل گسترده بین افراد و همچنین ایجاد اشتغال نقش مهمی ایفاء نماید. منطقه سیستان د ر جنوب شرق ایران از نظر داشتن توان ها و پتانسیل های طبیعی و انسانی، منطقه ای مستعد برای جذب گردشگر و اجرای پروژه های گردشگری است. علی رغم داشتن این مزایا، وضعیت توسعه و بهبود معیشت مردم در این منطقه بویژه در نواحی روستایی در حد مطلوبی نبوده است. وجود مسائل و مشکلاتی چون مهاجرت های گسترده روستا- شهری به دلیل فقدان اشتغال، تغییرات شدید آب و هوایی در منطقه و فقیر شدن خاک و ; باعث گردیده روند برنامه ریزی در منطقه از حساسیت ویژه ای برخوردار گردد. ضرورت و اهمیت این مسائل باعث گردید تا این بررسی به شناسایی چالش ها و فرصت ها در راستای تحلیل نقش گردشگری در توسعه اقتصاد روستایی شهرستان زابل در قالب مدل SWOT بپردازد. نتایجی که این پژوهش به آن رسید این است که؛ این منطقه دارای توان ها و پتانسیل های بالایی در جهت جذب گردشگر است که متأسفانه برنامه ریزی منسجمی جهت بهره برداری از آن صورت نگرفته است و در صورت توجه ویژه به آن می تواند در توسعه اقتصادی منطقه مفید واقع گردد. روش کار به صورت توصیفی- تحلیلی از نوع کیفی است که برای جمع آوری آمار و اطلاعات مورد نیاز از منابع کتابخانه ای- اسنادی و روش پیمایشی؛ پرسشنامه استفاده گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.